Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis isi extinde portofoliul de solutii video de retea dedicat IMM-urilor

17 Aprilie 2015



Axis Communications își extinde portofoliul de produse dedicat instalărilor de mici dimensiuni prin lansarea a două noi produse: AXIS Surveillance microSDXC - un card de memorie de 64GB optimizat pentru aplicații de supraveghere video și AXIS Camera Companion versiunea 3, platformă software de gestionare a camerelor IP.

„Numărul instalărilor de AXIS Camera Companion pentru gestionarea sistemelor de supraveghere deţinute de IMM-uri a crescut semnificativ. Acest lucru înseamnă că utilizatorii apreciază simplitatea, uşurinţa în folosire şi libertatea pe care platforma Axis o oferă. Noua versiune a software-ului permite o instalare rapidă şi facilă şi oferă o flexibilitate sporită, reprezentând alegerea optimă pentru sistemele de securitate de dimensiuni reduse”, a declarat Peter Friberg, Axis Director Solution Management.

Pentru o stocare optimă a conținutului video, noul card AXIS Surveillance microSDXC de 64GB combină experiența de piață și cunoștinţele tehnologice avansate ale companiei SanDisk, lider global al pieţei de memorii flash, cu expertiza avansată în materie de sisteme de securitate a companiei Axis.

Sistemele cu 1-4 canale Axis Camera Companion necesită soluţii de stocare edge de mare performanţă. Datorită capabilităţii camerelor de reţea şi video encoderelor Axis să înregistreze direct pe un card SD se elimină nevoia de a dispune de o soluţie de stocare centralizată. AXIS Surveillance microSDXC beneficiază de o garanţie de 3 ani.

Software-ul AXIS Camera Companion transformă camerele Axis în adevărate soluţii de supraveghere (compuse în general din 1~4 camere şi cu suport pentru până la 16 canale). Noua versiune, AXIS Camera Companion 3, introduce Axis Secure Remote Access, o caracteristică care elimină nevoia de a configura router-ul şi de a redirecta manual un port. Astfel, instalarea şi comunicarea criptată dintre camere şi smartphone sau PC-ul client se realizează într-un mod facil.

Adiţional, AXIS Camera Companion 3 dispune de o interfaţă nouă, îmbunătăţită cu noi moduri precum trecerea instant la vizualizarea live view, pentru o experienţă de utilizare mai bună şi o folosire optimă a imaginilor furnizate de camerele 360 grade.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite