Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson lanseaza o noua solutie de video in cloud

17 Aprilie 2015



După integrarea companiei Fabrix Systems, Ericsson lansează o nouă soluție DVR în cloud. Soluția contribuie la reducerea costurilor și complexității echipamentelor din casele utilizatorilor, reducând mărimea set top-boxurilor, dar oferindu-le, în același timp, acces constant la conținut TV.

Studiul Ericsson Media Vision 2020 arată că, în cinci ani de zile, timpul petrecut de fiecare dintre noi urmărind programe TV la cerere sau conținut înregistrat va reprezenta jumătate din tot ceea ce urmărim la televizor, ajungând din urmă canalele TV obișnuite.

Tot mai des, oamenii își doresc să urmărească conținut video oricând, dar și de oriunde își doresc, ceea ce pune presiuni chiar și pe furnizorii de servicii TV clasice să țină pasul cu noile tendințe. Astfel, ei încep să le dea utilizatorilor posibilitatea fie să înregistreze conținutul, fie să îl urmărească live, dar de pe orice echipament doresc. Pentru a răspunde acestor nevoi, Ericsson lansează noua soluție de DVR în cloud, compatibilă cu toate platformele TV QAM sau pe bază de IP. Aplicația are la bază Platforma Ericsson de stocare și procesare video, o infrastructură software de mare performanță.

Noua soluție permite construirea unei infrastructuri unice stabile, ce poate susține dezvoltarea simplă și înlocuirea serviciilor TV legacy cu noi servicii pe bază de cloud. Ea integrează și virtualizează abilitățile de stocare și procesare ale oricărui număr de servere, oferindu-le operatorilor un plus de performanță, dar și posibilitatea să evite o mare parte din complexitatea și cheltuielile asociate lansării unor noi servicii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite