Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Konica Minolta devine Microsoft Silver Content & Collaboration Competency Partner

17 Aprilie 2015Konica Minolta Business Solutions România a devenit, în luna martie 2015, Microsoft Silver Partner pentru competența Content & Collaboration.

Certificarea Content & Collaboration confirmă expertiza și competențele Konica Minolta în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluțiilor de tip Enterprise Content Management (ECM) bazate pe platforma Microsoft. În domeniul ECM, Konica Minolta furnizează atât soluții din suita proprie dokoni, cât și soluții personalizate, construite pe platforma SharePoint.

Totodată, această certificare întărește conceptul “More than Printing. Information Management” dezvoltat de Konica Minolta, sub umbrela căruia compania își propune să devină un furnizor unic pentru clienții săi în domeniul managementului documentelor și a informației, în general, plecând de la locul în care documentele sunt printate (echipamentul multifuncţional) și până la arhivarea electronică a informaţiei înregistrată pe hârtie.

Microsoft Partner Network este un program global de parteneriate în domeniul tehnologiei, care recunoaște competențele și expertiza companiilor cu privire la soluții bazate pe tehnologie Microsoft. Certificarea Microsoft Collaboration & Content a fost lansată în noiembrie 2012, ca urmare a integrării competențelor Portals & Collaboration, Content Management, Digital Marketing și Search.

Silver Content & Collaboration Partner este a doua certificare Microsoft obținută de Konica Minolta Business Solutions România, după ce, în 2013, a devenit Silver Midmarket Solution Provider.

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite