Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Avangate organizeaza Tech Sessions cu tema Code Quality - Unit Tests

17 Aprilie 2015



Pe data de 6 mai, incepand cu ora 18.00, Avangate organizeaza editia Tech Sessions cu tema “Code Quality: Unit Tests” in cadrul Impact Hub, Sala San Francisco, etajul II. Sesiunea va fi moderata de catre Serban Ghita - Senior Software Engineer, Mobile Development si Bogdan Anton - Senior Software Engineer, ambii membri ai echipei Avangate din Bucuresti.

In cadrul workshop-ului, cei doi invitati vor explica felul in care codul realizat de echipele Agile poate fi scris si produs intr-un timp extrem de scurt. Astfel, startup-urile, firmele mari, proiectele open-source, proiectele personale si orice alte proiecte in domeniile SaaS, IaaS sau PaaS pot lansa si monetiza rapid produsele pe care le realizeaza.

Tot in cadrul editiei Tech Sessions din 6 mai, Serban Ghita si Bogdan Anton vor dezvalui amanunte despre munca ulterioara lansarii codului si despre cum acesta poate deveni o piedica daca nu este gestionat corect in detaliu inca de la inceput.

Mai mult, cei doi specialisti vor puncta si raspunsuri la intrebari precum:
Cum scrii cod ce poate fi usor de testat si de accesat?
Cum se plateste ‘datoria’ stransa in contul codului scris in graba?
Care este motivatia pentru scrierea de teste unitare si cum se informeaza membrii echipei despre necesitatea lor?

Evenimentul “Code Quality: Unit Tests” se adreseaza programatorilor care vor sa invete cum sa-si testeze aplicatiile PHP si persoanelor orientate catre management care vor sa afle ce impact au testele unitare asupra proiectelor PHP. Situatiile prezentate vor fi explicate in detaliu, ilustrate in situatii reale si cu teste de programare in timp real.
La fiecare sesiune Avangate Tech Sessions, compania dezvaluie participantilor detalii din munca de zi cu zi cu exemple concrete de situatii, provocari si solutii aplicate in diverse stadii ale proiectelor pe care le dezvolta.
Pana in prezent, in cadrul programului Avangate Tech Sessions s-au organizat mai multe workshop-uri pe teme diverse, de la HTML5, aplicatii mobile, Agile sau management de produs.
Participarea la eveniment este gratuita, insa locurile sunt limitate.

In prezent, Avangate are o echipa de peste 230 angajati, din care 170 activeaza la sediul din Bucuresti. De asemenea, Avangate are birouri in Statele Unite ale Americii (Sillicon Valey & Atlanta), Olanda (Amsterdam), Taiwan (Taipei) si centre de suport in Marea Britanie si Rusia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite