Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Bogdan Constantinescu este noul Director General al Printec Group Romania si Republica Moldova

17 Aprilie 2015Printec Group, una dintre cele mai mari companii de pe piata de solutii bancare si tehnologia informatiei din Europa Centrala si de Est, anunta numirea lui Bogdan Constantinescu in pozitia de Director General pentru Printec Group Romania si Republica Moldova.

Bogdan Constantinescu lucreaza in industria IT&C din 1991 si a ocupat intre timp functii de conducere in companii precum CISCO, IBM si Microsoft.
Are 48 de ani si este absolvent al departamentului de Electronica Aplicata din cadrul Facultaţii de Electronica si Telecomunicatii, Institutul Politehnic Bucuresti.

Din noua sa pozitie va coordona o echipa de 170 de angajati si o retea nationala de 28 de centre service. Va gestiona, de asemenea, un portofoliu de clienti ce cuprinde, printre altii, cea mai mare parte a bancilor din Romania.

„Printec este un partener recunoscut si de incredere pentru clientii nostri, atat in Romania cat si in zona Europei de Est. Pornind de la aceasta platforma, imi doresc sa contribuim in masura si mai mare la succesul initiativelor de afaceri ale tuturor partenerilor si sa extindem impreuna zona de competenta in care vom colabora, spre beneficiul reciproc. Imi propun sa ne dezvoltam continuand sa oferim solutii tehnologice si de afaceri de cea mai inalta calitate”, a declarat Bogdan Constantinescu.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
miha
DacÄ Ã®Å£i doreÅti sincer sÄ câÅtigi bani mai mulÅ£i decât la ora actualÄ, primul lucru pe care trebuie sÄ-l faci este sÄ Ã®nveÅ£i sÄ acorzi mult mai puÅ£inÄ atenÅ£ie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tÄu Åi mult mai multÄ atenÅ£ie "micuÅ£ei voci" care îţi vorbeÅte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea âTe-ai nÄscut bogatâ. CÄutÄm urgent colaboratori part-time care vor sÄ câÈtige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteÈi mesajul PROIECT la adresa de email miha_michelle2002@yahoo.com
21 Aprilie 2015, 10:40:58