Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intrarom prezintă produsele sale inovative wireless la Ziua Comunicaţiilor, Bucureşti

23 Aprilie 2015



Intrarom, subsidiara holdingului Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă, va participa la “Ziua Comunicaţiilor” 2015, care va avea loc în data de 28 aprilie 2015, la Bucureşti (JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom).

În cadrul evenimentului, speakerul Intracom Telecom Dr. Panagiotis I. Dallas, Marketing Manager Divizia Sisteme Wireless va susţine o prezentare în cadrul sesiunii ”Tehnologii pentru o Românie Digitală”. Titlul prezentării va fi: “Small Cell: Backhaul Toolkit, stimulator pentru implementare accelerată” . Totodată, Intrarom şi Intracom Telecom vor avea un spaţiu expoziţional în Foyer-ul Marriott Grand Ballroom, unde veţi avea ocazia să experimentaţi ultimele inovaţii tehnologice wireless ale Grupului produse în România, la Intrarom, dupa cum urmează:

Ultralink™-FX80 este o unitate de exterior de dimensiuni compacte, prevazuta cu antenă panou ce oferă capacităţi mari de transmisiuni (până la 3 Gbps Full Duplex) şi operează în spectrul complet E-Band (71-76 / 81-86 GHz). Ultralink™-FX80 poate fi instalat în general pe stâlpi de electricitate sau pe pereţii clădirilor, precum şi pe acoperişuri şi turnuri de telecomunicaţii. Varietatea de interfeţe oferite asigură flexibilitatea operaţională atât pentru aplicaţii fronthaul wireless în mod CPRI cât şi pentru aplicaţii backhaul – prin cele trei interfeţe GbE – în mod Ethernet Bridging.



StreetNode™ V60-PTP
este un echipament radio inovativ, complet de exterior, cu o antenă integrată cu aliniere automată, funcţionând în spectrul V-Band (60 GHz). Poate atinge capacităţi de până la 1.7 Gbps Full Duplex, ceea ce satisface până şi cele mai stricte cerinţe de backhaul 4G. Dimensiunile reduse şi flexibilitatea alimentării îl fac ideal pentru instalări la nivel stradal. Configurarea „Zero-Touch” a sistemului cu ajutorul unei tablete cu sistem de operare Android conectată prin Bluetooth permite o implementare rapidă, rentabilă, fără erori.

WiBASTM OSDR, un echipament radio complet de exterior ce oferă tehnologie avansată PtMP în benzi licenţiate, este disponibil în două variante: OSDR (10.5 / 26 / 28 / 32 GHz) şi OSDR-S (42 GHz). Echipamentul oferă conectivitate IP de ultimă generaţie în aplicaţii HetNet backhaul şi satisface perfect cerinţele operatorilor pentru implementări de la zero, rapide şi rentabile în zona de backhaul sau acces 3G/4G. Se bazează pe platforma Outdoor Software-Defined Radio (OSDR) care permite şi funcţionarea în modul PtP printr-o licenţă dedicată.

Toate produsele wireless, inclusiv dezvoltările recente sunt fabricate în totalitate în locaţiile Intrarom situate în Pipera, în cele doua fabrici dotate cu tehnologii de ultimă generaţie, ce acopera 5000 mp. Putem spune cu mândrie că cei aproximativ 100 de ingineri ce lucrează în zona de producţie aplică ultimele standarde de fabricaţie pentru a produce o gamă largă de echipament wireless de telecomunicaţii de înaltă calitate, adresate tuturor cerinţelor Service Providers din comunicaţii." a declarat dl. Kostas Fiakas, Sales Director Intrarom.

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiară a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pieţei de telecomunicaţii din România, şi în prezent are aproximativ 400 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate şi solutii pentru utilităţi şi bănci, precum şi productia de echipamante de telecomunicaţii. www.intrarom.ro

Despre Intracom Telecom
Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă. Societatea dezvoltă soluţii inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless şi acces wireless de bandă largă, implementand cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point şi point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, Intracom Telecom oferă un portofoliu competitiv de soluţii software generatoare de venituri pentru operatorii telecom şi o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, reţele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investeşte susţinut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generaţie şi soluţii integrate capabile să asigure îndeplinirea cu succes a cerinţelor clienţilor - peste 100 în mai mult de 70 de ţări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generaţie. Compania are peste 1.800 de angajaţi şi deţine subsidiare în Europa, Rusia şi CSI, Orientul Mijlociu şi Africa, Asia şi America de Nord. www.intracom-telecom.com.


Information for news editors:
Magda Mischie, Marketing & Communications Manager, Intrarom : tel: +40212040960, email: magdam@intrarom.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite