Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

3CX alege GDC Telecom ca unic distributor pentru piața din Romānia

24 Aprilie 2015



GDC Telecom, unul dintre principalii furnizori de sisteme și soluții de comunicații unificate, devine distribuitor unic autorizat pentru piața din România al companiei 3CX, dezvoltatorul singurului sistem de telefonie IP ce rulează pe platforme Windows.

În noua sa calitate, GDC Telecom va contribui la extinderea și gestionarea rețelei de parteneri 3CX, prin oferirea de programe de training și suport specializat, determinând astfel răspândirea integrării comunicațiilor unificate către un număr cât mai mare de companii din România.



3CX a dezvoltat o soluție completă, sigură și usor de utilizat, ce beneficiază atât de un sistem de telefonie IP multifuncțional cât și de posibilitatea utilizării calculatorului personal (desktop sau laptop Mac, Windows), a unui telefon IP standard, smartphone (Android, iPhone) sau a interfețelor WebRTC, pentru efectuarea de apeluri gratuite de oriunde din lume.

Sunt încrezător că experiența solidă a GDC Telecom va da un plus de valoare rețelei de parteneri 3CX în livrarea celor mai bune soluţii. Mai mult, GDC Telecom este distribuitor exclusiv al mai multor producători de echipamente VoIP (unii dintre ei deja certificați 3CX), astfel că parteneriatul cu 3CX este potrivirea perfectă în promovarea unei soluţii complete şi valoroase de comunicații unificate către canalele noastre de business.“, a declarat Gabriel Dulcu, fondator GDC Telecom.

În prezent, 3CX reinventează comunicațiile de business prin integrarea platformei 3CX WebMeeting - o soluție WEB ce nu necesită instalarea de plugin-uri sau alte programe specializate, aducând o mulțime de avantaje cum ar fi îmbunătățirea productivității, scăderea costurilor sau impulsionarea vânzărilor.

Parteneriatul 3CX - GDC Telecom va juca un rol esenţial în extinderea reţelei 3CX în România. Suntem convinși că GDC Telecom va pune la dispoziţia partenerilor din România tot suportul necesar din punct de vedere tehnic și vânzări, precum şi traininguri periodice, într-un efort continuu de a-i ajuta în creșterea cifrei de afaceri.“, a declarat Sebastian Balan, Account Manager 3CX BeNeLux, CEE & MENA.

Despre 3CX (http://www.3cx.com)
Fondată în 2005, compania îndeplineşte toate cerinţele în materie de comunicaţii unificate şi telefonie, având o reputație foarte bună printre clienți importanți precum Boeing, Mitsubishi Motors, Intercontinental Hotels & Resorts, McDonalds, Harley Davidson, MIT, oraşul Viena sau Pepsi.

Compania beneficiază de o amplă reprezentare la nivel global, cu peste 30.000 parteneri şi subsidiare în cele mai mari centre de afaceri din lume: Statele Unite, Anglia, Germania, Franţa, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Australia, Hong Kong.

În calitate de partener Gold Microsoft, 3CX a devenit un jucător important pe piaţa de telecomunicaţii prin produsele sale inovatoare, câștigând de asemenea premiul de Cel mai inovator produs în 2015 cu 3CX WebMeeting (categoria Comunicații Unificate), acordat de Initiative Mittelstand în cadrul Cebit de anul acesta.

Despre GDC Telecom (http://www.gdctelecom.ro)
Prezentă pe piaţa românească de IT & Telecom din anul 2004, GDC Telecom furnizează sisteme de comunicaţii unificate şi soluţii integrate de call center, înregistrare apeluri, soluţii hoteliere şi IT&C, adresându-se unei categorii largi de clienţi: SOHO, Enterprise sau operatori de telefonie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite