Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Colaborare Ericsson-Intel Security

06 Mai 2015



Ericsson și Intel Security vor colabora pentru a le oferi operatorilor telecom soluții de administrare a securității pe care aceștia le vor putea oferi, la rândul lor, clienților enterprise în pachete integrate cu serviciile lor existente. Combinând în mod inedit experiența Ericsson în domeniul serviciilor de administrare a rețelei și al securității rețelei cu portofoliul complex de soluții de securitate al Intel, companiile vor putea să își asigure siguranța datelor și a sistemelor IT.
În plus, operatorii telecom contribuie prin experiența asigurării conformității regulatorii și aduc un plus prin abilitățile de răspuns și intervenție locală, dar și prin posibilitatea de a îmbina servicii de comunicații cu soluții de securitate. Într-o primă etapă vor fi disponibile servicii de administrare a sistemelor de prevenire a intruziunilor de securitate, soluții de securitate a emailurilor și soluții de securitate online.

În acest moment, Ericsson susține rețele ce, împreună, deservesc peste 2,5 miliarde de abonați și peste 40% din traficul mobil din lume, contribuind astfel la crearea unei adevărate Societăți Permanent Conectate. Conectivitatea sporită oferă un plus de valoare utilizatorilor, companiilor și societății ca întreg, însă presupune, de asemenea, și expunerea la riscuri noi. Colaborând cu Intel Security, Ericsson speră să îi ajute pe operatori să își susțină mai bine clienții companii să își protejeze proprietatea intelectuală, datele, dispozitivele și identitatea.

În prezent, Ericsson este lider global al segmentului de servicii de administrare a rețelelor telecom. Astfel, din Centrele sale de Servicii Globale și cu ajutorul organizației interne de servicii în teren, Ericsson susține de la distanță activitatea mai multor operatori din toată lumea. Ericsson are o echipă globală de 65.000 de profesioniști în servicii în 180 de țări și administrează rețele care, împreună, deservesc 1 miliard de abonați la nivel mondial. Din ce în ce mai des, Ericsson își extinde experiența globală în servicii de administrare către alte industrii în afară de industria telecom, compania acordând o atenție sporită segmentului IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite