Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Entersoft Romania: 40% dintre clienti vor solutii de business pentru smartphone si tableta

06 Mai 2015



Conform unui sondaj realizat la nivel regional de Entersoft S.A. asupra folosirii aplicatiilor mobile in mediul de afaceri, mai mult de 80% dintre cei intervievati au considerat ca astfel de platforme ii ajuta sa fie mai eficienti in activitatea zilnica, crescandu-le productivitatea chiar si de cinci ori.

Tendinta se manifesta si in Romania, mai ales la nivelul managerilor care doresc sa fie la curent permanent cu evolutia afacerilor pe care le gestioneaza.

„In Romania, aproape 40% dintre clientii nostri au in vedere un upgrade la platforma Entersoft care sa permita folosirea aplicatiilor de gestiune a business-ului pe dispozitivele mobile. Astfel, un manager poate avea la distanta de un touch informatii despre comenzile dintr-o zi, despre cashflow-ul companiei sau despre cati clienti au vizitat cei din echipa de vanzari. De cealalta parte, echipa operationala are la dispozitie o unealta prin care isi pot creste de 3-4 ori sau chiar mai mult viteza de executare a actiunilor recurente”, explica Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Majoritatea celor care au raspuns la sondajul Entersoft S.A. au punctat faptul ca ar alege un software complex pentru telefon sau tableta pentru a reduce costurile si a majora productivitatea, dar ar fi foarte atenti la siguranta informatiilor transmise. Chestionarul a fost realizat in perioada februarie – martie 2015, pe un esantion de peste 100 de companii din 5 tari.

Companiile care folosesc solutii mobile isi pot gestiona activitatea de aproximativ cinci ori mai repede decat cele care nu folosesc astfel de aplicatii. Mai mult, adoptarea unor astfel de solutii mobile ofera posibilitatea companiilor de a adapta investitia totala la nevoile curente ale companiei si de a plati doar serviciul pe care il folosesc.

Entersoft Mobile, parte a Entersoft Business Suite permite extinderea solutiilor platformei ERP oriunde si oricand, in aceleati conditii de lucru ca si la birou. Angajatii beneficiaza de o aplicatie bogata in functionalitati si isi pot desfasura activitatea de pe orice tableta si telefon performant Apple sau compatibile cu sistemul de operare Windows. De asemenea, Entersoft Mobile se integreaza complet cu aplicatii de tip ERP si CRM oferind functionalitati precum: automatizarea fortei de vanzari (SFA) si merchandising, gestionarea createlor, contactelor si intalnirilor, cat si servicii de asistenta.

„Tot mai multe companii din Romania, in special companiile mici si medii, intampina bariere precum lipsa flexibilitatii in luarea deciziior, lipsa informatilor in timp real sau siguranta datelor. Mai mult, pentru managerii cu un program incarcat, ideea de mobilitate devine o necesitate, iar beneficiile folosirii unei solutii mobile integrate precum Entersoft Mobile sunt evidente: investitii initiale reduse, productivitate si flexibilitate crescuta, satisfacerea nevoilor clientilor in timp real, imbunatatirea proceselor de achizitie, gestiune, productie sau financiare”, mentioneaza Andrei Butuc, Sales Manager Entersoft Romania.

In Romania, solutia Entersoft Mobile este utilizata de clienti prepoderent din industria distributiei, unde accesul la informatie este necesar in orice moment si din orice loc. Dintre proiectele de referinta: JTI Romania – distributie tigari; Calivita – distributie de medicamente si suplimente; Mobifin – distributie materiale de constructie, Editura Diana – productie si distributie de carti pentru copii; Gittanos – productie si distributie textile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite