Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis anunta lansarea primei statii video pentru controlul accesului

06 Mai 2015AXIS A8004-VE Network Video Door Station este o statie IP ce foloseste comunicarea bi-directionala, ofera imagini video de calitate si control de la distanta al accesului.

„Compania Axis este recunoscuta la nivel mondial ca fiind cel mai inovator producator de echipamente de securitate si supraveghere. Prin AXIS A8004-VE oferim clientilor nostri o statie video performanta ce se poate monta cu usurinta pe usile de exterior. Statia permite o identificare rapida si usoara a persoanelor aflate in fata usii, o comunicare cu acestea si facilitarea accesului in locatie in conditii de siguranta. Este o extensie perfecta pentru orice sistem de supraveghere, fiind la fel de usor de instalat ca orice camera de retea”, a declarat Peter Lindström, Director New Business la Axis Communications.

AXIS A8004-VE este o statie video rezistenta la socuri si la variatiile de temperatura, putand fi instalata atat in interior, cat si in exterior. Statia vine cu functii de intercomunicare de inalta performanta care permit dialogul bi-directional cu vizitatorii, clar si fara ecou. AXIS A8004-VE prezinta o camera integrata HDTV cu functie WDR ce ofera performante excelente si in conditii reduse de luminozitate. Unitatea ofera identificarea eficienta a vizitatorilor, 24/7, chiar si in medii dificile. Modelul foloseste tehnologia Power over Ethernet (PoE) si poate gestiona majoritatea sistemelor de inchidere existente.

Instalarea produsului in magazine de dimensiuni reduse/retail sau in spatii de birouri ajuta in primul rand la imbunatatirea securitatii si simplifica operatiunile zilnice. Statia face posibila comunicarea si identificarea vizitatorilor, permite controlul accesului de la distanta folosind un telefon IP-desk fie un echipament mobil sau un sistem de Video Management (VMS).

Pentru instalarile in mediul public sau industrial, precum aeroporturile sau industria grea unde este necesara integrarea cu diferite sisteme precum supravegherea video, controlul accesului sau telefonia IP, AXIS A8004-VE se bazeaza pe standarde deschise si interfata Application Programming Interfaces (APIs). Fiind complet compatibil cu ONVIF, VAPIX si SIP, produsul este usor de integrat cu alte sisteme. Acest aspect permite canalului de parteneri Axis Application Development Partners sa ofere solutii care corespund cerintelor specifice ale clientilor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite