Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox a primit distinctii din partea IDC MarketScape si Buyers Laboratory LLC

06 Mai 2015



Pentru al treilea an consecutiv, Xerox a fost desemnat lider de catre IDC MarketScape pe segmentul Perifericelor Inteligente pentru Multifunctionale în SUA, in 2014-2015, potrivit evaluarilor furnizorilor1. De asemenea, Buyers Laboratory LLC (BLI) i-a acordat Xerox distinctia Cele mai bune Solutii de Scanare si Procesare a Documentelor (Document Imaging Solutions Line of the Year), pentru al doilea an consecutiv.

Potrivit IDS MarketScape, tehnologia Xerox ConectKey este nucleul strategiei privind segmentul multifunctionalelor inteligente, ajutand astfel compania sa isi psstreze poziția de lider. In prezent, versiuni actualizate ale tehnologiei ConectKey sunt disponibile pe o serie de multifunctionale securizate si care au conexiune cloud. Acestea ofera atat utilizatorilor care lucreaza din birou, cat si celor mobili noi modalidati de a fi mai productivi, de la posibilitatea de imprimare de la distanta si pana la aplicatii care simplifica procesele de lucru.

Raportul IDC MarketScape subliniaza faptul ca “multifunctionalele inteligente Xerox joaca un rol important in dezvoltarea strategiei privind noua generatie de servicii de management al documentelor (Next Generation Managed Print Services – MPS), care ofera mai multa securitate, mobilitate si automatizare a fluxurilor de lucru.”

Xerox a primit premii din partea BLI si pentru realizarile sale deosebite in inovatie (Xerox App Studio), pentru solutiile de imprimare mobile pentru companii mici (Xerox Mobile Print Cloud) si solutiile de imprimare mobila pentru corporatii (Xerox Mobile Print Solution).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite