Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

RomSoft implementeaza JD Edwards

26 Mai 2006Provocarile la care sunt supuse companiile din zona medie in alegerea unui software care sa fie suficient de complex si flexibil dar sa nu le depaseasca puterea investitionala, determina producatorii de software, la nivel mondial si partenerii sau reprezentantii la nivel local sa se adapteze, venind cu solutii complexe, integrate, adaptabile pentru tipuri de business diferite, la un cost mai mic.
JD-Edwards
RomSoft Ramnicu Valcea, companie certificata Oracle Certified Advantage Partner, a abordat de curand o noua linie de business, orientandu-se catre implementarea aplicatiilor JD Edwards achizitionate de catre corporatia Oracle. Prin aceasta noua directie, RomSoft isi propune sa raspunda cerintelor venite din partea companiilor medii.


Achizitia JD Edwards face parte dintr-o strategie mai larga destinata sa sporeasca suprematia Oracle in fata principalilor sai rivali - SAP, in primul rand, dar si fata de alti competitori. Prin fuzionarea cu companii strategice, Oracle isi imbunatateste oferta de produse, accelereaza inovatia, intampina mai rapid cerintele clientilor si largeste oportunitatile partenerilor. O parte integranta a filozofiei de fuzionari si achizitii, o constituie angajamentul fata de clienti si suportul produselor.


Prin achizitia JD Edwards, Oracle urmareste sa ofere accesul la informatie de calitate la costuri mici, cuprinzand intregul pachet tehnologic. Implicarea RomSoft in implementarea aplicatiilor JD Edwards are la baza rezultatele obtinute de recunoscuta companie care a reusit sa se plaseze pe cel mai inalt nivel al parteneriatului cu Oracle, obtinand anul trecut o cifra de afaceri de peste 7.5 milioane de dolari si multiple referinte de solutii informatice integrate in companii cu domenii de activitate diverse.


Pentru aceasta noua linie de business RomSoft si-a creat o divizie speciala, in paralel cu diviziile de Oracle si infrastructura. Aceasta va avea o structura similara cu cea de Oracle, cuprinzand departamente specializate pentru marketing, vanzari, consultanta pentru implementare, training, suport tehnic post-implementare. Scolarizarea consultantilor se va face in strainatate, in colaborare cu Delloite, companie de audit cu recunoastere internationala care detine competente in implementarea JD Edwards.


Pachetul JD Edwards Enterprise reprezinta o serie completa de aplicatii de business, modulare, integrate, dezvoltate pentru o rapida desfasurare a activitatilor si o usoara administrare a sistemului pe o arhitectura internet. Aplicatiile sunt ideale pentru organizatii care produc, construiesc, distributie, intretin sau administreaza active. Pachetul contribuie la integrarea aspectelelor afacerii, incluzand managementul relatiei cu clientul, planificarea resurselor intreprinderii, lantul de aprovizionare si managementul relatiei cu furnizorul. Totodata ofera instrumente de “business intelligence” si “performance management”, care contribuie la obtinerea de catre conducere a indicatorilor de performanta a afacerii.


„Companiile din zona medie se confrunta cu prioritati in afaceri, avand in general resurse limitate pentru investitiile in IT. Din acest motiv acestea cauta o solutie care se poate implementa rapid si care se poate adapta la procesele lor distincte, fara a face customizari semnificative. Cu alte cuvinte, cauta o solutie cu care sa obtina mai mult cu mai putin efort. In acest sens aplicatiile JD Edwards reprezinta o solutie completa si accesibila care contribuie la obtinerea mai rapida a beneficiilor prin furnizarea unei infrastructuri uniforme de aplicatii integrate la un cost mai mic. Incercam ca prin implementarea aplicatiilor JD Edwards sa raspundem cerintelor companiilor din aceasta zona” – a explicat doamna Claudia Ursateanu – Director General RomSoft.


Clientii JD Edwards Enterprise au acum optiunea de a beneficia de avantajele tehnologiei Oracle si aplicatiilor JD Edwards, completate cu servicii profesioniste de implementare, instalare, training si suport tehnic. RomSoft isi propune sa acopere intreaga arie a cerintelor companiilor din zona medie cu solutii eficiente JD Edwards.


Infiintata in anul 2001 la Ramnicu Valcea, compania RomSoft numara in prezent peste 70 de angajati. Este prima companie romaneasca certificata Oracle pe cel mai inalt nivel – Oracle Certified Advantage Partner, devenind in acest an si partener Oracle pentru implementarea aplicatiilor JD Edwards.


RomSoft este furnizor de proiecte de integrare complexe, incluzand solutii software Oracle si JD Edwards, infrastructura hardware si comunicatii. Compania a realizat implementari in numeroase domenii de activitate: productie, energie, utilitati, institutii publice, servicii, distributie si media.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite