Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ziua Comunicațiilor 2015, un eveniment dedicat strategiilor de viitor ale industriei IT&C

26 Mai 2015






Ultima sesiune, rezervată zonei plăților electronice și e-Comerce, l-a adus alături de reprezentanții Visa, Mastercard, PayU, CEC Bank și DigiSign pe directorul general al Poștei Române, Alexandru Petrescu. Care a făcut o serie de anunțuri importante referitoare la intrarea companiei pe profit, precum și la principalele direcții de extindere a activității: introducerea serviciilor financiar-bancare la ghișeu, dezvoltarea pe zona brokerajului de asigurări și extinderea activității operatorului eCommerce PrioriPost.

Politica abordărilor pragmatice
Toate sesiunile de prezentări au fost completate prin demo-uri și sesiuni practice, susținute în cadrul spațiului expozițional, care a fost extins în cadrul ediției din acest an. Expoziția a venit să completeze regula obligatorie a interactivității, impusă de către Eugen Preotu încă de la primele ediții ale evenimentului. „Am insistat în cadrul fiecărei ediții pe dezvoltarea interactivității prezentărilor și pe interacțiunea directă cu sală, cu auditoriul, pentru ca prezentatorii să ofere soluții concrete la probleme și cerințe reale. Includerea expoziției în structura evenimentului reprezintă o dezvoltare firească a acestei direcții, în ideea de a oferi participanților posibilitatea de participa la demonstrații practice și de a vedea soluțiile la lucru. În paralel, am extins și diversificat constant structura conferinței Ziua Comunicațiilor pentru că aceasta să reflecte și să răspundă cât mai corect posibil nevoilor pieței locale“, explică inițiatorul și promotorul evenimentului Ziua Comunicațiilor.
Toate acest măsuri de ajustare și extindere continue au făcut ca, evenimentul Ziua Comunicațiilor să înregistreze în timp o creștere rapidă a importanței și nivelului de relevanță, impunându-se ca un eveniment tehnologic de nivel european. Și au contribuit la creșterea nivelului așteptărilor, de la an la an. Iar cele pentru ediția aniversară din 2016 sunt pe măsură importanței evenimentului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite