Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

VentureConnect va avea loc pe 3 iunie 2015, īn parteneriat cu Incubatorul de Afaceri al Academiei de Studii Economice din București (ASE)

28 Mai 2015



Fundația VentureConnect anunță că cea de-a unsprezecea ediție VentureConnect va avea loc în data de 3 iunie 2015, în parteneriat cu Incubatorul de Afaceri al Academiei de Studii Economice din București (ASE) și cu sprijinul casei de avocatură Biriș Goran.

Incubatorul de Afaceri este un proiect al Academiei de Studii Economice din București care va fi lansat public la finalul lunii februarie și care a fost creat cu scopul stimulării spiritului antreprenorial în rândul studenților, masteranzilor și doctoranzilor din universitate, și susținerii acestora în demersul antreprenorial.

A unsprezecea ediție a VentureConnect va fi găzduită în Aula Magna din cadrul ASE și se va face remarcată printr-o abordare nouă și prin participarea unor invitați de seamă, business angels și fonduri de investiții de pe continentul american. Totodată, Fundația VentureConnect deschide sesiunea depunerii de prezentări (pitch-uri) pentru eveniment.

Evenimentul VentureConnect va include două sesiuni de prezentare: prima parte va fi dedicată studenților și companiilor early-stage în căutarea unei investiții de tip “seed”, iar cea de-a doua parte va fi dedicată companiilor mai mature în căutare de o infuzie de capital substanțială.

După mai bine de patru ani de când am lansat proiectul, ne mândrim cu o comunitate de peste 400 de companii care au trecut pragul VentureConnect și au intrat în contact cu investitorii. Suntem bucuroși că putem oferi antreprenorilor români acces la un network de contacte de cea mai bună calitate din Romania, Europa și continentul american, și că VentureConnect este locul unde investițiile se întâmplă.”, menționează Ana Maria Andronic, co-fondator VentureConnect.

Andrei Pitiș va conduce apoi o dezbatere avand ca tema noua lege care reglementeaza sprijinirea antreprenorilor de catre business angels.
Pentru mai multe detalii referitoare la modul de participare în cadrul VentureConnect, vizitați www.ventureconnect.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite