Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Mircea Tudor aims to make flying safer

09 Iunie 2015



Este titlul unui articol aparut in editia de vineri a prestigioasei publicatii FINANCIAL TIMES “Mircea Tudor aims to make flying safer”-Mircea Tudor tinteste sa faca zborurile mai sigure.
Este cel mai citit articol pe Google despre un roman in aceste zile, datorita si participarii antreprenorului si inventatorului Mircea Tudor la finala EY World Entrepreneur Of The Year.
Mircea Tudor a adus o contribuție importantă la mesele rotunde și întâlnirile la care a participat, în domeniul inovației, al dezvoltării economice în bazinul mediteranean, ca și legat de dezvoltarea businessurilor de familie. Povestea antreprenorului Mircea Tudor a suscitat un interes semnificativ în rândul oamenilor de afaceri prezenți, cât și a reprezentanților presei. Mircea a construit o afacere de succes într-un domeniu în care se luptă cu giganții lumii, bazându-se puternic pe inovație si creativitatea cercetătorilor români. Mai multe informatii puteti gasi in cover storyul revistei MARKETWATCH din aceasta luna.



Mircea Tudor a declarat pentru FT: “Lumea de azi este confruntata cu amenintari crescande si deci deciziile de a investi in tehnologii de securitate sunt din ce in ce mai dese. Noi vom continua sa investim in R&D traditionala (in acest domeniu n.r.) dar de asemenea in domeniul medical.” Domnia Sa a mai declarat: “ Fiecare zi care trece aduce valoare companiei mele. Nu am probleme in gasi finantare pentru investitii, asadar nu ma grabesc sa caut in partener strategic sau sa ies pe bursa la un moment dat.”

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România, a declarat: "Peste 1200 de antreprenori și investitori au participat la cea de a 15 ediție a EY World Entrepreneur Of The Year 2015, cea mai mare și prestigioasă competiție la nivel mondial în promovarea antreprenoriatului - cu adevărat "Jocurile Olimpice" ale antreprenorilor. Îi mulțumim lui Mircea Tudor pentru contribuția de înalt nivel pe care a asigurat-o României, încă de la prima noastră participare la finala de la Monte Carlo.

Marele premiu EY World Entrepreneur Of The Year a câștigat, în cadrul unei ceremonii de gală ce a avut loc la Monte Carlo,de catre Mohed Altrad, fondator și CEO al Altrad Group.
Mohed Altrad a concurat pentru titlu alături de alți 64 de antreprenori provenind din 53 de țări din întreaga lume. România a participat pentru prima dată în acest an la această competiție prestigioasă, fiind reprezentată de Mircea Tudor, Președintele MB Telecom.

Mohed Altrad a dezvoltat afacerea organic și prin achiziții, ajungând la vânzări de aproape 1 miliard USD și un număr de 7.000 de angajați în cele 110 subsidiare din întreaga lume. Compania este lider mondial în domeniul malaxoarelor de mortar și lider european în eșafodaj de schelărie.










Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite