Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

IT-ul romanesc sustine derularea EuroBasket Women 2015

09 Iunie 2015



Distribuitorul cu valoarea adaugata Veracomp va oferi Federatiei Romane de Baschet suportul tehnologic necesar pentru desfasurarea in bune conditii a Campionatului International– EuroBasket Women 2015, care va avea loc in perioada 11-15 iunie in Romania. In 2012, boardul FIBA EUROPE, prezidat de Olafur Rafnsson si intrunit la Ljubljana (Slovenia), a acordat Romaniei, in premiera, alaturi de tara vecina Ungaria, dreptul de organizare a turneului final european de senioare, FIBA Eurobasket Women 2015.

La invitatia Federatiei Romane de Baschet, Veracomp va acorda gratuit suport tehnologic asociat infrastructurii IT necesare desfasurarii campionatului in locatia din Timisoara, prin solutii firewall de ultima generatie - FortiGate, pe care le va pune la dispozitia beneficiarului pe toata perioada evenimentului si le va implementa prin partenerii sai locali.
Implicarea in acest proiect se inscrie in principiile si misiunea Veracomp de a promova si sprijini domenii sensibile precum educatia si sportul, eliminand astfel barierele impuse de limitarile bugetare sau lipsa de resurse. Pentru Veracomp, responsabilitatea fata de parteneri este o valoare importanta, care ne ghideaza in toate actiunile noastre si care a stat la baza deciziei de a ne implica in sustinerea infrastructurii necesare acestui eveniment. Suntem mandri ca acest eveniment important se desfasoara si in Romania si ca putem avea si noi un aport la buna lui desfasurare. Aceasta este o forma prin care ne exprimam implicarea in promovarea unor valori universale si de excelenta precum sportul competitional,” declara Bogdan Sarbu, Brand Manager Fortinet Veracomp.

Suportul acordat de Veracomp a fost salutat de Federatia Romana de Baschet: “Suntem incantati ca Veracomp a raspuns pozitiv acestei initiative. Demonstreaza maturitatea de care da dovada acest distribuitor si disponibilitatea reala de a se implica in activitati sociale si sportive. Alaturi de suportul tehnologic, Veracomp va contribui si la asigurarea unei experiente pozitive a organizatorilor si a delegatiilor oficiale care vor fi prezenti in aceasta perioada in arena Constantin Jude din Timisoara, sustinandu-ne astfel in organizarea in cele mai mai bune conditii a acestui eveniment international”, a declarat Horia Paun, Presedintele Federatiei Romane de Baschet.
Fortinet este la ora actuala unul dintre cei mai puternici producatori mondiali de solutii de securitate a retelei, iar Veracomp este distribuitor autorizat Fortinet in Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite