Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Bringing Space & Time Together

22 Iunie 2015



În întreaga dvs. organizație, există active staționare și mobile care generează date în fiecare secundă din fiecare zi, date precum temperatura, presiunea, debitul, tensiunea. Fiecare dintre aceste active stochează şi o altă informaţie cheie - locația. Cu toate acestea, pentru vizualizarea ambelor seturi de date despre activele dvs, atât cele transmise în timp real, cât și datele geospațiale, este necesară de cele mai multe ori utilizarea de aplicații separate. Imaginati-vă că astăzi toate informaţiile pe care le colectați, analizați și vizualizați cu sistemul PI System™ ați putea să le afişaţi pe o hartă.



OSIsoft, lider în inteligenţa operaţională, a încheiat un parteneriat global cu Esri®, lider în industria de Sisteme Informatice Geografice (GIS), pentru a oferi o nouă capabilitate în suportul de decizie la nivel operaţional: monitorizării şi analizei în timp real a datelor şi evenimentelor li se adaugă componenta geospaţială. Combinația dintre vizualizarea și analiza oferită de platforma Esri ArcGIS® cu infrastructura de date în timp real livrată de sistemul PI System al OSIsoft oferă întreprinderilor un nou mod de a înțelege și partaja date critice. Luând în considerare locația, datele operaționale devin complete, au mai mult context şi oferă noi nivele de înțelegere în întreaga organizație. Astfel, datele în timp real pot fi vizualizate utilizând tablouri de monitorizare (dashboard) în contextul unei analize cu componenta geospaţială. Acesta permite vizualizarea de corelaţii între active și comportamentul acestora, descoperirea de noi dependențe între parametrii de funcţionare, cu scopul de a identifica ineficiențele într-un proces sau pentru a mări siguranța în exploatare. Această alăturare poate duce la decizii acţionabile, acestea fiind efectuate cu mai multă încredere și în timp mult mai scurt (Situational Awareness)

Prin parteneriatul OSIsoft & Esri, integrarea între cele două platforme permite răspunsul cel mai agil la evenimente urgente, atât pentru sisteme on-premise, cât şi cloud. Această ofertă va aduce la viață datele de localizare cu date în timp real din sistemul PI, toate prin configurare - fără programare. PI Integrator for Esri®ArcGIS®, produsul rezultat în urma parteneriatului, oferă o integrare out-of-box între sistemul PI și ArcGIS. Prin afișarea de date în timp real pe o hartă GIS, PI Integrator for Esri®ArcGIS® îmbunătățește deciziile operaționale zilnice necesare pentru administrarea și întreținerea activelor. Produsul oferă cea mai buna soluție de conștientizarea a situației unde deciziile importante trebuie să se facă rapid, având la dispoziție analize geospatiale complexe.



Câteva exemple de implementare şi utilizare a PI Integrator for Esri®ArcGIS® în cadrul organizației:
• Inginerii de Mentenanță și Planificare: pot monitoriza active și pot reacționa la alarme și notificări folosind navigarea bazată pe hartă. Cu această capacitate, problemele pot fi evidențiate geografic. Programele de întreținere pot fi construite folosind filtre ale activelor pe o hartă. Informații precum debitul mediu, temperatura și orele de operare vor fi accesibile pentru planificare.
• Tehnicienii din teren pot primi în timp real alerte de proximitate pe măsură ce se apropie de activele din teren. Folosind dispozitivele lor mobile, tehnicienii pot vedea starea activului și pot accesa în timp real date extrem de precise furnizate de activul monitorizat - economie de timp.
• Inginerii de Operațiuni şi Analiștii pot compara simultan condițiile de funcționare pentru întreaga arie de acoperire (geografic) și prin timp. Identificarea oportunităților pentru eficientizarea proceselor, fluxurilor de lucru și echipamente.
• Echipele de Interventie pot defini în mod proactiv o limită de siguranță în jurul activelor și pot fi notificate dacă o persoană sau activ intră în zona de siguranță. Ele pot fi, de asemenea mult mai eficiente în reacție la vizitele în teren, pentru a identifica cine sau ce ar putea fi în pericol atunci când apare o problemă.
• Echipa de Planificare poate analiza activele și mediul lor pentru a determina unde, când și cum să instaleze noi echipamente sau să dezafecteze din cele existente.
• Managerii şi Directorii au la dispoziție în tablouri de monitorizare informații agregate pentru a vedea rapid indicatorii de performanță (KPI) pentru producție, profiluri de risc sau date de piață.

Pentru mai multe informații despre OSIsoft şi PI System vă invităm să accesati www.osisoft.com sau puteți contacta OSIsoft, vhristea@osisoft.com.
Pentru mai multe informaţii legate de platforma ArcGIS vă invităm să accesaţi www.esri.ro sau puteţi contacta Esri Romania, esri@esriro.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite