Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ATC ROM devine partenerul regional al liderilor pe piata solutiilor informatice bancare

26 Mai 2006




Adrian Paraschiv: In primul rand, as vrea sa fac o precizare importanta: produsele noastre sunt foarte competitive, atat ca functionalitati, best-practice incorporat, dar si ca pret. Bineinteles ca exista pe piata produse cu care nu concuram la pret, existand o mare diferenta intre functionalitatile oferite de solutiile noastre si solutiile asa zis “ieftine”.


Aici as dori sa detaliez. In primul rand, nu as aprecia asa piata romaneasca, ca fiind “o piata dificila si orientata pe costuri cat mai mici”. In toata lumea bancile se orienteaza spre costuri cat mai mici. Dar aici intervine viziunea managerilor ban-cari ce iau decizii privind achizitionarea de solutii informatice. Notiunile de Return Of Investment (ROI) si de Total Cost of Ownership (TCO) nu mai sunt doar concepte. Se aplica peste tot in lume, in Europa si chiar in Romania. Iar solutiile noastre sunt cele mai bine vandute tocmai datorita intelegerii acestor concepte.


In al doilea rand, referitor la cat de scumpe sunt solutiile din portofoliul nostru, trebuie sa va spun ca impreuna cu partenerii nostri am dezvoltat strategii de promovare dedicate special tarilor din aceasta regiune, preturile fiind adaptate specificului pietelor emergente.


Mai mult, specializarea consultantilor nostri, a facut ca mare parte din serviciile de consultanta-implementare sa fie oferite de catre ATC ROM, iarasi, la preturi acordate cu realitatile zonei.


Pornind de la toate aceste aspecte, prezenta ATC ROM speram sa fie perceputa ca fiind una benefica pentru bancile din Romania, prin prisma expertizei consultantilor romani ce participa la implementari in regiune, beneficiind astfel si de un best-practice provenit atat din mediul bancar la care sunt expusi dar si din know-how-ul existent in aceste solutii de nivel international. Toate aceste competente dar si intelegerea realitatilor din piata locala sunt acum la dispozitia bancilor din Romania.


Solutii informatice de top dedicate sectorului bancar, consultanti romani inalt calificati si preturi adaptate la realitatile din Romania reprezinta, credem noi, un avantaj important pe care il ofera ATC ROM bancilor ce vor sa adopte noile tehnologii si solutii.


ATC ROM - Metav Business Park Str. Biharia nr. 67-77, sector 1, 013981, BucurestiTel.: +40 21-201.11.91, Fax: +40 21-201.11.97Email: office@atcrom.ro l www.atcrom.ro l www.atc.gr



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite