Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Peste 400 de elevi au beneficiat de cursuri gratuite de educatie financiara

01 Iulie 2015



Peste 400 de elevi din 15 licee din București și din țară au participat la cursuri de educaţie financiară oferite de trainerii Fundației „Dreptul la educație”, proiect strategic al OTP Bank România, de la lansarea fundaţiei din 2014.

Fundaţia “Dreptul la Educație”, prin brandul educaţional OK Center, urmărește dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor. În cadrul modulelor de training, sunt prezentate concepte economice și financiare de bază, într-un limbaj adaptat vârstei elevilor, pe baza unei metodologii nonformale, în limba engleză. Programul Fundației „Dreptul la Educație” beneficiază de experiența de peste 20 de ani a Fundației Fáy András, înființată de OTP Bank, în Ungaria.

„Elevii au fost foarte încântați de trainingurile de educație financiară susținute de către trainerul fundației Dreptul la Educație. Le-a plăcut mult noutatea activităților propuse, exercițiile în echipă și per total, dinamismul desfășurării activității. Sperăm să avem posibilitatea de a mai colabora pe viitor, cel mai probabil, odată cu începerea anului școlar 2015-2016”, a declarat Cristina Dumitrache, Consilier Educațional, Liceul Tehnologic „Dacia”, Pitești.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite