Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis a lansat un instrument de configurare wireless al camerelor de retea

01 Iulie 2015



AXIS T8415 este un dispozitiv mobil ce poate alimenta si porni automat camerele de retea pentru a permite configurarea lor. Dispozitivul vine insotit de o aplicatie dedicata Android si iOS, oferita gratuit. Cu ajutorul ei pot fi urmarite imagini video live generate de camerele de supraveghere prin conexiune Wi-Fi. Aplicatia permite, de asemenea, accesarea si modificarea unor caracteristici si functii precum unghi de vizibilitate, focus si setari IP.

Noul instrument Axis foloseste flexibilitatea si usurinta conectarii dispozitivelor mobile pentru a reduce timpul necesar instalarii lor.
„Prin folosirea propriilor smartphone-uri si tabletelor in locatiile unde se implementeaza o solutie de supraveghere, integratorii se pot conecta wireless la camere cu ajutorul unei aplicatii intuitive. Astfel, ei pot gestiona functii cheie si pot modifica unele caracteristici precum unghi de vizibilitate si focus. Dispozitivul poate fi folosit o zi intreaga, fara a avea nevoie de alimentare, datorita unei baterii integrate de capacitate mare. Prin aceasta solutie, instalarea unei camere IP va putea fi facuta mult mai usor si mai rapid”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product management in cadrul Axis.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite