Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Gartner: Ericsson, lider in infrastructura de retea LTE

01 Iulie 2015Pentru al șaselea an consecutiv, bine-cunoscutul raport Gartner Magic Quadrant poziționează Ericsson ca lider al segmentului de infrastructură de rețea LTE. Anul acesta, Ericsson a obținut cel mai bun scor pentru abilitatea de implementare dintre toate companiile vizate.
Raportul examinează vendorii de infrastructură de rețea LTE end-to-end (radio și core) și îi clasifică în funcție de abilitatea lor de a implementa soluții, dar și în funcție de viziunea lor asupra pieței LTE.

Ericsson consideră că abilitatea sa excelentă de a implementa se datorează atât indicatorilor săi financiari puternici, dar și unui portofoliu complet ce include tehnologii complexe precum LTE-Advanced, Network Function Virtualization (NFV), Ericsson Radio System și soluții de administrare unificată. Compania este, de asemenea, activă în alte industrii conexe, precum zona de securitate publică, comunicații de tip M2M, Internet of Things (IoT) și automobile conectate.

În prezent, 40% din traficul mobil din lume este susținut de rețele Ericsson. Compania este, de asemenea, prezentă pe toate piețele cu trafic mare de LTE din acest moment, inclusiv SUA, Japonia și Coreea de Sud și deține cea mai mare cotă de piață LTE din cele mai mari 100 de orașe ale lumii. Ericsson a livrst peste 220 de rețele LTE la nivel mondial, 170 dintre acestea oferind deja servicii către utilizatorii finali.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite