Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ORTEC angajeaza 25 de experti in IT si logistica

01 Iulie 2015ORTEC Central and Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC – care activeaza pe piaţa de soluţii software pentru planificare avansată şi optimizare, a anunţat în primul trimestru din 2015 o creştere de 35% faţă de acelaşi trimestru al anului precedent.

Herman Wierenga, Director Executiv ORTEC CEE, atribuie această creştere abilităţii companiei de a răspunde favorabil la cererea de soluţii de optimizare personalizate, atât în România, cât şi în restul regiunii: „Anul trecut am dezvoltat afacerile companiei prin consolidarea relaţiilor comerciale cu clienţii existenţi, dar şi prin extinderea portofoliului de clienţi cu 20% în România, precum şi în alte ţări din regiune (în special Turcia, Polonia, Croaţia şi Rusia). Ne aşteptăm să încheiem 2015 cu venituri de aproape 5 milioane de euro şi în jur de 100 de angajaţi. Pe piaţa de nişă a soluţiilor de planificare avansată în care operăm, acestea sunt nişte cifre considerabile.”

ORTEC va adăuga echipei sale cel puţin 25 noi angajaţi în 2015, în special pe partea de dezvoltare software şi consultanţă. Pe lângă noile poziţii, ORTEC va continua să-şi dezvolte programul de internship destinat mai ales studenţilor din anii terminali (anul II sau III) în cadrul facultăţilor de Cibernetică, Informatică sau Automatică şi Calculatoare, program care a fost lansat anul trecut.

Soluţiile oferite de ORTEC sunt folosite de companii cu poziţii de lider în diverse industrii, generând economii de costuri de 10-20% prin optimizarea planificării operaţionale şi strategice. „Recent, modulele pentru control şi planificare în timp real pentru dispozitive mobile au devenit foarte populare. Per ansamblu, preconizăm o creştere comercială de aproximativ 40% în acest an în Europa Centrală şi de Est”, a adăugat Adi Karamehmedovic, membru al consiliului de administraţie şi Director Vânzări ORTEC.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite