Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Elian Solutions a realizat primele implementări ale Microsoft Dynamics NAV 2015

01 Iulie 2015



Elian Solutions implementează noua soluție ERP Microsoft Dynamics NAV 2015 pentru primii clienți, din domeniul confecțiilor și din cel al construcțiilor modulare și estimează că, până la sfarșitul anului, va realiza peste șapte implementări pe noua versiune.

„Microsoft Dynamics NAV 2015 vine cu o serie de îmbunătățiri din punct de vedere tehnologic dar și funcțional, adaptate celor mai recente tendințe din piață, care vizează o independență mai mare a utilizatorului, integrarea cu alte soluții și accesibilitatea pe dispozitive mobile”, declară Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions.

Potrivit Elian Solutions, direcția generală este de a oferi utilizatorului posibilitatea să realizeze cât mai multe acțiuni în sistem fără a mai depinde de suportul tehnic constant al unui specialist IT. Astfel, în NAV 2015, utilizatorul poate să aleagă informațiile care îi vor apărea în interfață, își poate seta anumite câmpuri obligatorii, își poate construi indicatori și grafice și seta ca valorile în sistem să fie afișate în diferite culori, în funcție de praguri valorice prestabilite. Totodată, o altă funcționalitate care aduce beneficii majore este utilizarea aplicației Microsoft Word pentru editarea rapoartelor.

Noua versiune pune accent și pe interconectare, care a devenit o necesitate în lumea atât de diversă a tehnologiei informației. Așadar, Dynamics NAV 2015 este integrat cu Office 365 - pachetul Office pentru Cloud și cu platformele Microsoft Social Listening - instrument de CRM pentru analiză Social Media, Power BI - instrument de business intelligence. De asemenea, noua soluție dispune și de o integrare cu sistemul bancar, bidirecțională: din sistem se pot exporta plățile către furnizor și se pot importa extrasele.

O altă noutate este reprezentată de funcționalitatea de import a datelor din alte sisteme ERP, în condițiile în care etapa de migrare a datelor din vechiul în noul sistem era văzută până acum ca un proces extrem de delicat și dificil. În NAV 2015, importul se poate realiza mai ușor, prin setarea unor reguli de transformare a datelor și stabilirea unor corespondențe, între ceea ce există în vechiul sistem și structura datelor din Dynamics NAV.
De asemenea, în linie cu evoluția pieței spre mobilitate, începând cu varianta 2015, Dynamics NAV este disponibil și pe tabletă, aplicația putând fi descărcată din Windows Store, App Store și Google Play.

Potrivit Elian Solutions, Microsoft Dynamics NAV 2015 este recomandat, în special, companiilor medii și mari și este o soluție generalistă, putând fi implementată în companii cu diverse domenii de activitate: producție, distribuție, servicii etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite