Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Huawei a lansat un nou Institut European de Cercetari

01 Iulie 2015



Huawei a anunțat lansarea noului său Institut European de Cercetări (ERI), în cadrul Summit-ului de Afaceri Europene (EBS) din Bruxelles. Institutul, care se va afla în Belgia la Leuven, reprezintă un punct de referință în strategia de inovație globală a companiei. Având un rol cheie în a sprijini Europa pentru atingerea obiectivelor Agendei sale Digitale, Institutul va consolida și mai mult parteneriatul dintre Huawei și industria europeană de profil.

Institutul va superviza rețeaua europeană de facilități dedicate cercetării și dezvoltării aflată în continuă creștere, și va coordona activitățile celor 18 centre de cercetare și dezvoltare fondate de Huawei în opt țări europene. Activitățile de cercetare se concentrează pe tehnologia de rețelistică de generație următoare. În prezent, Huawei are peste 1.200 de angajați în Europa în domeniul cercetării și dezvoltării.

„Europa beneficiază de un mediu industrial favorabil, și este centrul global de competență pentru Huawei. Institutul European de Cercetare va superviza activitățile europene de cercetare și inovație ale Huawei, și va întări cooperarea noastră cu industria și cu mediul academic european de profil”, a declarat Guo Ping, CEO Huawei. „Pe măsură ce digitizarea transformă orice afacere într-una digitală, Huawei și partenerii săi se străduiesc să faciliteze tranziția către ‘Europa 4.0’ – versiunea digitală a viitorului Uniunii Europene, în care totul și toată lumea se vor interconecta. Scopul nostru este de a ajuta Europa să obțină o creștere inteligentă și o mai bună conectare.”

Institutul va sprijini diferitele proiecte 5G ale Huawei din Europa, care sunt deja pe cale de desfășurare. În calitate de membru al mai multor proiecte de cercetare în domeniul 5G, inclusiv programele METIS și 5G-PPP ale UE, Huawei colaborează cu partenerii săi pentru a depăși noi bariere în cercetarea tehnologică. În prezent desfășoară un program comun de cercetare în domeniul rețelelor mobile de viitor, și implementează un centru de testări 5G în Marea Britanie, în cadrul Centrului de Inovații 5G al Universității din Surrey. De asemenea, compania a lansat un Accelerator 5G pentru Industriile Verticale (5G VIA) și a construit un centru de testări 5G împreună cu partenerii europeni în Germania la Munchen, pentru a simula scenarii reale din industriile verticale, care vor permite implementarea mai rapidă a tehnologiei 5G.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite