Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard a încheiat acorduri cu Banca Transilvania și Romcard

01 Iulie 2015MasterCard a încheiat acorduri cu Banca Transilvania și cu procesatorul Romcard, pentru implementarea butonului de plată “Cumpără cu MasterPass” la comercianții online ai băncii.

Astfel, deținătorii de carduri vor putea face plăți din portofelul lor digital MasterPass la sute de comercianți online care colaborează cu Banca Transilvania pentru acceptarea de carduri la plată, dând click pe butonul “Cumpără cu MasterPass” de pe site-urile acestor comercianți. Teatre precum cel de Comedie sau Metropolis, expertul în încălțăminte Ecco Shoes, producătorul de lenjerie intimă și costume de baie Jolidon sau agenția de turism Kartago Tours au implementat acceptarea MasterPass pe magazinele lor online, oferind clienților o experiență de plată superioară. Romcard a asigurat implementarea tehnică.

Aceste acorduri vor extinde rețeaua globală MasterCard de acceptare a MasterPass, din care fac parte aproape un sfert de milion de comercianți.

MasterPass este soluția digitală de plată a MasterCard care simplifică întreaga experiență de plată pentru consumatori, permițându-le să plătească cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass oferă comercianților creșterea ratei de conversie și a vitezei de tranzactionare printr-o modalitate simplă de a accepta plăți prin portofele digitale emise oriunde în lume, asigurând clienților o experiență de cumpărare mai rapidă, ușoară și sigură. MasterPass oferă băncilor, comercianților și partenerilor o gamă largă de soluții pentru portofele digitale – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite