Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio Technology a lansat GPS-ul Mio Spirit 7500 LM

01 Iulie 2015



Mio Technology a lansat modelul Mio Spirit 7500 LM cu procesor MStar MSB2531 de 800 MHz ce asigură o planificare a rutelor de două ori mai rapidă în comparație cu gama Mio Spirit anterioară. Mai mult, acesta beneficiază de serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienților să primească până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-ului.
Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de o nouă platformă îmbunătățită, respectiv sistemul Phoenix, versiunea 1.8, ce eficientizează reacția de răspuns a interfeței de navigare. Ecranul tactil cu diagonala de 13 cm, respectiv 5 inci, al noului sistem de navigație permite un spaţiu de afişare mai mare, dar și o vizualizare mai clară a hărţilor și traseelor, șoferii evitând astfel ratarea unei ieșiri sau a unei schimbări de direcție.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat în mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre. Așadar, ne-am concentrat pe îmbunătățirea modului în care GPS-ul ghidează șoferii către destinație, dar și pe experiența generală de utilizare a navigatorului”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.
Hărțile instalate pe GPS-ul Mio Spirit 7500 LM pot fi actualizate gratuit pe toată durata de funcţionare a acestuia, fără niciun cost suplimentar, mulțumită serviciului „Lifetime Map Update”. Astfel, utilizatorii vor putea descărca de 4 ori pe an cele mai recente hărți, și vor fi mereu la curent cu noutățile din trafic.
În plus, noul GPS Mio Spirit oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D, asistență vocală (anunțarea numelor străzilor), mod pieton, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate. Șoferii pot testa gratuit timp de trei luni și opțiunea „Safety Camera Data”, ce semnalizează apropierea de camerele de supraveghere a circulației.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite