Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mio A701-PDA cu navigatie GPS si telefon mobil

26 Mai 2006



ARoBS Transilvania Software a lansat la CERF “cel mai complex aparat de navigatie GPS existent pe piata in prezent”: Mio A701. Fiind o imbinare unica a celor mai importante aplicatii in navigare, comunicare si entertainment, A701 a fost lansat oficial de catre firma producatoare Mio Technology in urma cu doar 2 luni, la targul international de la Hanovra, CeBIT 2006. De luna trecuta el poate deveni gadget-ul preferat pentru orice roman interesat in tehnologie de ultima ora.
Mio_A701_front
Mio A701 utilizeaza sistemul de operare Windows Mobile 5.0, are Bluetooth si USB si poate fi folosit ca PDA, sistem de navigare (GPS) si telefon celular (GSM/ GPRS). De asemenea, aparatul permite sa fotografiati cu o camera incorporata de 1.3 MB, sa inregistrati clipuri video, sa navigati pe Internet, sa primiti si sa transmiteti mesaje tip email, mesaje text sau multimedia sau sa ascultati muzica. Nu va mai fi nevoie de cel putin doua aparate pentru a acoperi toate nevoile de comunicare si divertisment.


“Avem deja feedback –ul pietelor din Europa de Vest, unde Mio A701 a fost primit excelent de catre public. Nu am nici o emotie fata de cum vor reactiona impatimitii de tehnologie din Romania, pentru ca avem o piata de consumatori pretentiosi care stiu sa reactioneze ori de cate ori li se ofera un lucru cu adevarat special. Mio A701 este un aparat care poate surprinde, nu doar prin utilitatile pe care le are, dar si prin portabilitatea maxima care este asigurata din design. Practic, nu trebuie sa ai ultimul tip de autoturism de clasa premium pentru a avea nevoie de un Mio A701”, declara directorul general al ARoBS Transilvania, Voicu Oprean. “Avem deja peste 20 de aparate vandute in tara, fara a fi investit nici un ban in promovarea lor. E un semn clar ca oamenii asteptau demult aparitia pe piata a unui astfel de aparat. Avantajul de a-l achizitiona prin reteaua de distribuitori ai ARoBS este ca pe langa pretul foarte bun clientii primesc si toate manualele de utilizare traduse in limba romana, pachetul Windows Mobile 5.0 tradus (optional) si beneficiaza de un centru de service performant.”


ARoBS Transilvania asigura si pachetul complet de navigare si harti pentru Romania, Europa de Est si Europa de Vest, iGo. Clientii nu mai sunt obligati acum sa cumpere in pachete separate hartile pentru fiecare dintre tarile din aceasta parte a continentului, obtinand astfel economii substantiale la pretul de achizitie


Mio A701 si harta GPS pentru Europa de Est pot fi gasite in retelele din intreaga tara ale Euro GSM, CG&GC, precum si in marile retele de distributie sau prin comanda directa la ARoBS Transilvania, www.pdaromania.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite