Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Acer a lansat Aspire V 15 si noua gama Aspire ES Series

01 Iulie 2015



Acer a lansat noi laptopuri dedicate pasionaților de divertisment digital. Aspire V 15 se remarcă prin noul design cu inserții metalice, gama Aspire E combină design-ul sofisticat cu performanțe remarcabile, în timp ce gama Aspire ES oferă performanțe esențiale la un preț deosebit de atractiv. Noile modele de laptop-uri Acer vor beneficia de upgrade la Windows 10.

„Intel colaborează cu Acer de ani buni pentru a dezvolta produse care să adreseze nevoile segmentului de business, dar și pe cele ale utilizatorilor individuali”, a declarat Navin Shenoy, Vice Preşedinte Intel Corporate şi GM al Mobility Client Platforms. “Noul Aspire V 15, echipat cu cea de-a 5-a generație de procesoare Intel Core oferă performanța caracteristică unui sistem conceput pentru pasionați, în timp ce Aspire E Series, cu procesoare Intel Core, Pentium sau Celeron, oferă o experiență accesibilă, fiind ideale pentru sarcinile de zi cu zi.”
Laptopurile Aspire V 15 oferă performanțe remarcabile datorită celei de-a cincea generație de procesoare Intel Core de care dispun, dar și celei mai noi soluții de grafică mobilă de la NVIDIA, chipset-ul GeForce 940M. Cu până 16 GB de memorie RAM și până la 2TB spațiu de stocare pe HDD1 sau 1TB spațiu de stocare Solid State Hybrid Drive (SSHD), utilizatorii se pot bucura de cei mai buni timpi de acces la informații. Fotografiile, filmele, jocurile sau prezentările prind viață pe ecranul Full HD, în timp ce sunetul Dolby Digital Plus și unitatea DVD-RW cu suport M-Disc, fac din Aspire V 15 laptop-ul ideal pentru orice tip de divertisment digital.

Noile laptopuri Aspire E Series sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare și cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inch sau 17.3 inch. Carcasa cu textură inspirată de materialele textile a fost realizată prin intermediul unei proceduri noi, care implică scanarea 3D a mostrelor de material. Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D și finisate prin gravură laser.
Bazându-se pe cele mai noi procesoare Intel, pe procesoarele grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau soluții grafice duale AMD Radeon R8 și R6, cu până la 16GB memorie RAM și spațiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt alegerea ideală pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene.

Nou lansata gamă Aspire ES Series este răspunsul la nevoile de la birou și de acasă, combinând productivitatea și portabilitatea. Disponibile în cinci variante, în funcție de diagonala ecranului de la 11.6 inch la 17.3 inch, toate laptop-urile Aspire ES beneficiază de designul Acer FlowCurve. Concepute să răspundă la toate nevoile utilizatorilor obișnuiți, noile dispozitive se bazează pe procesoarele Intel Pentium/Celeron1 cu consum redus de energie, dispun de până la 8GB RAM memorie, 1TB spațiu de stocare și unități optice opționale de tip DVD-RW.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite