Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Taxa de pod se poate achita din aplicaţia Auto.ro

01 Iulie 2015Şoferii pot achita taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă prin intermediul aplicaţiei de mobil Auto.ro şi pot trece liber, fără să mai aştepte la barieră.

Serviciul „Taxa de pod” din aplicaţia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea liberă a podului de la Feteşti-Cernavodă pe benzile fără barieră şi plata tarifului prin SMS. Astfel, şoferii nu trebuie să mai oprească la staţia de taxare aflată pe prima bandă, unde se realizează plata cash.

Procesul de plată a taxei de pod din aplicația de mobil Auto.ro este simplu: șoferii completează numărul de înmatriculare şi categoria autovehiculului, achită prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS.
Este valabil pentru o singură trecere şi se poate achiziţiona înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

Taxa de pod se achita prin SMS din reţelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxă suplimentară pentru serviciul plată taxă de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Feteşti – Cernavodă urmând ca într-o fază următoare, să fie extins şi la alte poduri de trecere.


Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite