Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard introduce platile mobile pentru posesorii de dispozitive Android

01 Iulie 2015Google a lansat Android Pay, care va permite posesorilor de carduri MasterCard de credit, debit, preplătite și business să utilizeze smartphone-urile și tabletele Android pentru plățile de zi cu zi, în magazinele care permit plata contactless și în aplicațiile Android. Această inovație le oferă posesorilor de carduri MasterCard și mai multe opțiuni pentru a realiza plăți rapide și sigure, cu orice dispozitiv mobil doresc.

Răspândirea telefoanelor mobile schimbă comportamentul de plată al consumatorilor. Conform unui raport emis recent de Federal Reserve din Statele Unite, 39% dintre utilizatorii care efecutează plăți mobile cu un smartphone au realizat cel puțin o tranzacție la POS cu telefonul, ceea ce arată că există o cerere din ce în ce mai mare pentru metode mai simple și sigure de a face plăți cu dispozitive mobile. MasterCard a pus bazele tranzacțiilor mobile sigure, prin introducerea plăților contactless acum mai bine de un deceniu, și furnizând, în 2013, o platformă complementară digitală care stă la baza soluțiilor actuale pentru plăți mobile.

În prezent, cardurile contactless MasterCard sunt acceptate la peste trei milioane de comercianți din 68 de țări din toată lumea, iar serviciul MasterCard Digital Enablement Service permite Android Pay să ofere o experiență de plată simplă și sigură, astfel încât consumatorii să își poată folosi cardurile oricând și oriunde doresc.

Începând din această vară, posesorii de dispozitive Android compatibile vor putea să-și utilizeze cardurile MasterCard de credit, debit, preplătite și businessîn mod direct, prin Android Pay. Atât pentru consumatori, cât și pentru comercianți, orice achiziție realizată cu un card tokenized MasterCard de credit, debit, preplătit sau business va oferi același nivel de siguranță și aceleași beneficii și garanții ca orice altă tranzacție MasterCard. Iar datorită faptului că Android Pay nu transmite niciodată numărul cardului către comercianți, consumatorii beneficiază de un nivel sporit de siguranță.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite