Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Parteneriat Bittnet Systems-Citrix

01 Iulie 2015



Bittnet Systems si-a completat portofoliul de produse de securitate printr-un parteneriat cu Citrix, furnizor american de aplicatii de securizare si virtualizare a informatiilor, lider in industrie la nivel global, potrivit datelor International Data Corporation (IDC).

Bittnet a devenit partener Citrix in Romania in vederea diversificarii portofoliului de produse si servicii de securitate si virtualizare oferite clientilor, apropiindu-se tot mai mult de ideea de one-stop-shop in training-ul IT. Astfel, Bittnet devine partener certificat Silver Citrix Solution Advisor, ceea ce inseamna ca poate oferi clientilor sai solutii si traininguri Citrix.

„Citrix este un jucator important din sectorul IT&C la nivel mondial. Avand in vedere tendintele de virtualizare si mobilitate ale companiilor din intreaga lume, consideram ca parteneriatul cu Citrix aduce valoare adaugata business-ului Bittnet. Astazi, este esential sa fii flexibil si eficient, in acelasi timp, in activitatea de zi cu zi. Ne asteptam ca, pe piata din Romania, cererea de solutii si traininguri Citrix sa creasca in urmatorii doi ani”, declara Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite