Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Endava a anuntat fuziunea cu PSTech

01 Iulie 2015



Endava a anuntat o fuziune strategica cu PSTech, furnizor de servicii IT din Serbia, cu peste 330 de angajati specializati in dezvoltare software si solutii pentru clienti din Silicon Valley si regiunea Europei nordice.

Această fuziune va consolida capacitatea Endava de a livra din regiunea Adriaticii proiecte de dezvoltare software către clienți la nivel internațional, astfel facilitând și mai mult accesul clienților la talentul IT din Europa Centrală și de Est și oferindu-le totodată oportunități de carieră specialiștilor IT din Serbia, unde intenționează să devină unul dintre cei mai importanți angajatori din domeniul IT.

În urma fuziunii, compania va avea peste 2.250 de angajați și va urma un model de livrare de succes, ce combină excelența în inginerie software a specialiștilor din Europa Centrală și de Est cu expertiza de business în industrii cum ar fi bănci, plăți electronice, asigurări, retail, telecomunicații și media. PSTech și Endava își unesc astfel forțele în vederea creșterii oportunităților de dezvoltare pentru ambele organizații. Endava a înregistrat o creștere cu 50% a veniturilor din anul financiar 2013 – 2014 și o creștere similară a numărului de angajați în centrele din Europa Centrală și de Est.
Endava se numără printre cei mai activi angajatori IT din regiune, având centre de livrare în principalele hub-uri IT din zonă: București, Cluj-Napoca, Iași, Chișinău și Skopje.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite