Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Florin Grama este noul presedinte al ABSL

01 Iulie 2015Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) anunţă numirea lui Florin Grama, director al diviziei Customer Service & Support din cadrul Microsoft România, în funcția de președinte.
Alături de Florin Grama, din consiliul director al ABSL fac parte Vivek Bakshi, general manager al diviziei International Operations din cadrul Wipro Technologies, Andrei Romanescu, managing director al HP Global Business Center, Cătălin Iorgulescu, managing director al WNS România, Daniel Bratu, vicepreședinte operațiuni în cadrul Genpact, Cosmin Pătlăgeanu, marketing manager în cadrul Luxoft România, și Giulio Medda, general manager al Office Depot Service Center. Totodată, Cătalin Ciupercescu deține poziția de manager operațiuni al asociației, iar Dana Isăroiu calitatea de secretar general al consiliului director.

Noul președinte al ABSL România va coordona inițiativele strategice ale asociației pentru intensificarea interacţiunii şi colaborării la nivel de industrie, dezvoltarea viitoarei generații de specialiști în domeniu și creșterea vizibilității și a nivelului de atractivitate a României pentru investiţii străine.

„Cred cu adevărat că industria serviciilor pentru afaceri este unul dintre principalele motoare ale dezvoltării economice din România în următorii ani. ABSL are un rol esențial în această evoluție, fiind principala organizație care susține activ colaborarea constantă și consolidarea interacţiunii dintre companiile din domeniu și autorităţi, cu obiectivul de a accelera creșterea industriei. Sunt încântat să contribui astfel, împreună cu membrii consiliului director, la realizarea planurilor și obiectivelor ambițioase ale asociației”, a declarat Florin Grama, președintele ABSL România.
Florin Grama are o experiență de peste 15 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum Microsoft România sau Siemens. În ultimii 3 ani, și-a dezvoltat cariera în cadrul Microsoft România, unde coordonează în prezent, din poziția de director al diviziei Customer Service & Support, cea mai vastă echipă de suport și servicii IT a Microsoft din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, formată din peste 550 de specialiști și consultanți. Florin Grama îl succedă la conducerea ABSL România pe Alexander Weigl, președinte al asociației în ultimii 3 ani, care se va dedica, mai departe, activității din cadrul HP, unde a preluat poziția de director al noii divizii Global Marketing Business Services.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite