Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson a lansat seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000

01 Iulie 2015



Epson a lansat seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000, proiectată pentru a reduce impactul asupra mediului şi pentru a economisi timpul utilizatorilor. Cele două imprimante monocrom cu jet de cerneală, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW, au un consum de energie mai mic cu până la 80% faţă de imprimantele laser monocrom concurente.
Modelele din seria WorkForce Pro WF-M5000, potrivite atât pentru companii mari, cât și pentru birourile IMM-urilor, au cartuşe de cerneală de mare capacitate, operează la viteze mari de imprimare şi dispun de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri.

În timpul procesului de imprimare, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW nu produc căldură sau emisii de gaze care afectează stratul de ozon și sunt silențioase.
„Firmele pot beneficia de un consum redus de energie, viteze mari de imprimare şi de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri. Aceste imprimante business cu jet de cerneală beneficiază de imprimare faţă-verso automată, uşurând şi eficientizând procesul de printare. Sunt compatibile PDL, inclusiv PCL şi Adobe PostScript 3”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator Epson pentru România și Bulgaria.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite