Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industrial Software a lansat o aplicatie pentru bugetare in sectorul public

01 Iulie 2015



INDSOFT-BUGET PLUS este o soluție destinată instituţiilor administraţiei publice din România, care promovează, atât transparenţa alocării fondurilor publice, cât şi implicarea tuturor factorilor interesati în acest proces decizional extrem de complex, pentru a facilita punerea în practică, informată, a strategiilor relevante pentru comunitate.

Soluţia permite reducerea timpului necesar pentru luarea deciziilor de alocare a fondurilor disponibile către proiectele prioritare. Totodată, prin intermediul funcţionalităţilor soluției, administraţiile publice locale ce vor implementa acest sistem, vor dispune de uneltele necesare controlului şi monitorizării modului de alocare a fondurilor şi progresului proiectelor desfăşurate.
Sistemul include, de asemenea, componentele necesare consultării publicului cu privire la selecția obiectivelor relevante pentru comunitate, respectiv cu privire la proiectele concrete propuse pentru finanțare, în cadrul fiecărui exercițiu bugetar, astfel încât să se asigure atât transparența, cât și implicarea cetățenilor, în actul decizional.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite