Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lanseaza o noua gama de hartie cretata

02 Iulie 2015



Xerox Romania lanseaza Colour eXpressions, o gama de produse din hartie cretata, testata si dezvoltata pentru a oferi rezultate optime pe echipamentele digitale de productie.

Gama Color eXpressions este disponibila intr-o varietate de gramaje, de la 115 la 350 gr/mp, este cretata pe ambele fete si are un nivel optim de opacitate. Noua gama de hartie triplu cretata ofera o reproducere clara a culorilor, chiar si pentru semitonuri sau pentru tipariturile cu un grad de alb sau negru foarte mare.
Clientii pot alege intre cele doua tipuri de texturi Silk sau Gloss, ambele beneficiind de efectul antistatic in timpul procesului de imprimare, dar si dupa. De asemenea, hartia din gama Color eXpressions a fost conceputa pentru a reduce riscurile precum incretirea, rularea sau sifonarea si pentru a facilita stivuirea.

In plus, specialistii Xerox recomanda ca, pentru a mentine performantele hartiei, aceasta trebuie sa fie depozitata corect, la o temperatura intre 15 si 30 grade Celsius si o umiditate de 40-60%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite