Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Clarificari NOD privind sechestrul asigurator

02 Iulie 2015Iulian Stanciu, proprietar Network One Distribution, clarifica masura sechestrului asigurator:

„În comunicatul de presă transmis de Direcția Națională Anticorupție (DNA) în 24 iunie legat de un dosar al lui Sebastian Ghiță se menționează faptul că acesta ar controla prin interpuși 54 de firme pe care le-ar fi deținut până în anul 2012. În lista de firme vehiculată în presă este inclusă si Network One Distribution (NOD), iar eu sunt menționat ca interpus al lui Sebastian Ghiță în legătură cu aceasta, ceea ce nu corespunde realității.

Probabil că suspiciunea care a dus la măsura sechestrului asigurător a avut în vedere calitatea lui Sebastian Ghiță de acționar al NOD până în 2012.

Sebastian Ghiță nu a avut vreo implicare în managementul NOD și nu a deținut niciodată 100% din companie, iar eu am construit businessul de la zero. Printr-o tranzacție din 2012 am cumpărat pachetul de 50% de acțiuni deținut de acesta, pachet pentru care am plătit peste 9 milioane de RON.

Motivul pentru care am realizat această tranzacție prin care ne-am separat complet drumurile a avut la bază viziuni diferite asupra business-ului precum și convingeri diferite.

Activitatea companiei se desfășoară în continuare. Vom întreprinde demersuri în vederea ridicării urgente a sechestrului asigurător precum și pentru a aduce lămuririle necesare în vederea închiderii rapide a procedurii în ceea ce ne privește.

NOD este liderul pieței de distribuție de electro-IT din România la care eu sunt unic proprietar, cu peste 240 de angajați și furnizor principal al tuturor vânzătorilor de IT, electronice și electrocasnice din România.”Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite