Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Canon lanseaza noul PowerShot G3 X

02 Iulie 2015



Canon adaugă un nou membru seriei PowerShot G-Series – noul PowerShot G3 X. În calitate de prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0, noul PowerShot G3 X realizează imagini de o calitate impresionantă, pentru pasionații de fotografie și video.

Pentru a obține performanța cerută de fotografii avansați, Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6, pentru o viteză extremă; iar, pentru a fotografia cu încredere în condiții dificile de iluminare, sistemul HS al camerei foto poate reda detalii vii și frumoase, chiar și pe lumină slabă, cu un ISO de până la 12.800. Creată pentru a ține pasul cu subiecții în mișcare, camera foto PowerShot G3 X poate fotografia până la 5,9 cadre pe secundă, pentru a surprinde toată acțiunea din jur. În plus, autofocusul rapid asigură rezultate clare și bine focalizate de fiecare dată.

Funcția de fotografiere de la distanță prin Wi-Fi și noua aplicație Camera Connect permit controlul funcțiilor-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv accesul la controlul complet manual. Funcția Dynamic NFC simplifică transferul de imagini către o Stație Canon Connect sau către dispozitivul mobil, iar funcționalitatea Image Sync permite salvarea fotografiilor în cloud, inclusiv direct în serviciul de cloud de la Canon, irista, pentru o siguranță deplină.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite