Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Euronet continua expansiunea globala ATM

02 Iulie 2015



Euronet Worldwide a anunţat adăugarea a trei noi țări în portofoliul său de rețele independente ATM Deployment (IAD). Noile bancomate din Malaysia, Cipru și Portugalia extind poziția Euronet ca operator de ATM-uri independente.

Odată cu extinderea geografică, Euronet îşi extinde simultan serviciile cu valoare adăugată prin mai multe acorduri noi, care, atunci când vor fi implementate pe deplin, vor adăuga aceste servicii pentru mai mult de 165.000 bancomate deţinute în 21 de țări pe şase continente. Această expansiune de servicii cu valoare adăugată completează portofoliul ATM Euronet existent prin care oferă retragere numerar, interogare sold, servicii administrate și o suită completă de servicii cu valoare adăugată pentru aproape 21.000 de bancomate în peste 25 de țări din Europa și Asia.

Lansarea reţelei ATM în Malaysia reprezintă prima rețea independentă Euronet din Asia Pacific, în timp ce rețeaua independentă din Portugalia marchează prima prezență Euronet EFT în țară. Prin adăugarea acestor noi piețe, Euronet deţine şi operează acum rețele IAD în 17 ţări, printre care: Polonia, Germania, Franța, Portugalia, Spania, Italia, Grecia, Cipru, România, Ucraina, Croația, Ungaria, Danemarca, Austria, Malaezia, Republica Cehă și Marea Britanie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite