Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IT Direct si OCZ Storage Solutions semneaza un acord de distributie

02 Iulie 2015



IT Direct, companie de distributie componente si produse IT, a semnat un acord de comercializare a gamei de dispozitive SSD OCZ, devenind astfel unul dintre partenerii strategici ai OCZ Storage Solutions în Romania.

Pe piața locală, IT Direct va acoperi arii de interes aflate în creștere, din punct de vedere al integratorilor, dar si al clientilor si utilizatorilor finali, oferind spre vânzare produse cu un grad ridicat de performante si cu un pachet de beneficii atractiv.

„IT Direct, prin echipa sa de profesionişti, a dezvoltat o reţea de parteneri ce activează în toate segmenetele pieţei, oferind de fiecare dată soluții de calitate, eficiente şi servicii cu valoare adăugată. Odată cu finalizarea noului parteneriat de distribuţie, IT Direct extinde portofoliul oferit partenerilor săi prin noi produse de stocare cu un raport calitate – preţ de excepţie, demonstrându-și angajamentul față de parteneri si clienți deopotrivă”, a declarat Cristian Sucaliuc, general manager IT Direct Romania.

Înca de la infiintarea sa, în ianuarie 2014, ca urmare a achiziţiei OCZ Technology de către Toshiba Corporation, OCZ Storage Solutions a investit toate resursele sale în crearea unei linii de produse capabile să ofere performante ridicate şi fiabilitate superioară. În momentul de faţă OCZ Storage Solutions oferă partenerilor săi SSD-uri cu interfaţă pe SATA III şi PCI Express, atât pentru segmetul de consumer cât şi pentru aplicaţiile enterprise.

Oferta IT Direct va include atât produse enterprise precum gamele Deneva 2, Intrepid 3000, Saber 100 sau seria Z-Drive, cat şi produse consumer precum seria de SSD-uri SATA III de 2.5".



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite