Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Intel a prezentat noua gama de procesoare Intel Xeon E7 v3

02 Iulie 2015Intel a prezentat în România cea mai nouă gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3, care oferă companiilor performanță și fiabilitate pentru analiza datelor în timp real și computing de tip mission-critical. Acestea duc la luarea mai rapidă a deciziilor și la eficientizarea operațiunilor, oferind în același timp avantaj competitiv companiilor.

„Businessul se transformă, companiile adoptând afacerile timpurilor actuale. În prezent, este foarte important ca o companie să răspundă cât mai repede la nevoile clienților, interpretarea volumelor mari de date fiind utilă. Pentru acest lucru este nevoie de o infrastructură puternică. Noua gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă companiilor instrumentele necesare pentru a eficientiza și accelera businessul, ducând în final la creșterea veniturilor”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).
Procesoarele din gama Intel Xeon E7 v3 pot avea configurații de până la 32 de socketuri cu suport pentru cea mai mare memorie per socket din industrie (sistemele de 8 socketuri pot suporta până la 12 terabiți de memorie DDR3 sau DDR4).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite