Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lanseaza noua gama de echipamente ITS

02 Iulie 2015



Epson a extins gama de echipamente economice cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS) prin şase noi modele care oferă imprimare la costuri reduse. Noile imprimante sunt destinate atât utilizării acasă, cât și la birou, iar unele modele sunt livrate cu suficientă cerneală pentru a printa până la 12.000 pagini alb-negru şi 6.500 de pagini color. Noua gamă include modele cu funcţii de scanare, copiere şi fax (L565), cu un ecran LCD mare şi cu slot de card SD pentru imprimare uşoară fără PC (L455).

Noile imprimante pentru acasă sunt livrate cu cerneală suficientă pentru doi ani. Modelele L130 şi L220 pot imprima un număr de 6.500 pagini color şi 4.000 pagini alb-negru utilizând doar cerneala livrată iniţial. De asemenea, modelele L310, L365, L455 şi L565 includ două recipiente suplimentare de cerneală neagră, ceea ce le sporeşte volumul de imprimare alb-negru la 12.000 pagini.
Destinat pentru a fi folosit în cadrul birourilor mici, multifuncționalul L565 poate economisi pentru utilizatori până la 90% din costurile imprimării zilnice. Noul model dispune de funcţii de copiere şi scanare la o rezoluție de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless şi funcţie de fax, având un compartiment cu o capacitate de 30 de coli pentru alimentare automată.
„Completând gama de produse existente, aceste modele sunt echipate cu tehnologia Epson Micro Piezo şi oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. În ultimii patru ani, peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume au ales imprimantele Epson cu sistem integrat de recipiente cu cerneală. Acestea sunt ideale pentru acasă şi pentru birourile mici unde se imprimă zilnic volume mari de documente şi pentru care preţul şi ușurința în utilizare sunt factori cheie. Mai mult, datorită cantităţii de cerneală suficiente pentru doi ani, utilizatorii îşi pot calcula costul de utilizare”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite