Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Pro Sys promoveaza noile servere Enterprise TRUSTER® EX

26 Mai 2006



Compania Pro Sys si Intel Corporation au organizat in perioada 16-19 mai un workshop rezervat managerilor IT si dedicat prezentarii si testarii serverelor din clasa Enterprise TRUSTER® EX cu 4 procesoare Intel® Xeon® MP si a serverelor TRUSTER® BX din seria Blade Servers. Evenimentul a fost organizat ca urmare a succesului repurtat de solutiile prezentate de Pro Sys la CERF 2006, dupa cum ne-a specificat dl Petrica Barbieru, director general al companiei: „Bazate pe platforme Intel, serverele TRUSTER® sunt special proiectate si realizate pentru medii critice, asigurand astfel rularea aplicatiilor intensive, stocarea bazelor de date si protectia datelor de maxima importanta, facand astfel ca riscuri precum caderea sistemului sau inoperabilitatea sa fie de domeniul trecutului. Dupa succesul inregistrat la CERF cu aceste doua solutii bazate pe tehnologiile Intel, am hotarat sa organizam impreuna cu Intel Corporation o sesiune prelungita de lucru, in care invitatii nostri sa poata testa si vedea efectiv la lucru echipamentele noastre.“


Serverele TRUSTER® din clasa Enterprise & Database Servers (clasa EX) sunt solutii ce pun accent pe performanta si redundanta, fiind destinate cu precadere gestionarii bazelor de date mari si aplicatiilor intensive care necesita o siguranta sporita. La randul lor, serverele TRUSTER® din clasa Blade server (clasa BX) sunt solutii performante si redundante preferate de catre companii cu cerinte mari si foarte mari de densitate si scalabilitate.


Toate aceste avantaje au facut ca firme precum Com Auto Meridian, KSI Kasolvenzia Endekes Romania, TBI Leasing, RTC Holding sa achizitioneze deja servere TRUSTER® din seria EX cu 4 procesoare Intel Xeon, multe alte companii mari manifestandu-si interesul fata de noile servere promovate de Pro Sys.


La aceasta a contribuit semnificativ insa si nivelul ridicat al serviciilor oferite de aceasta companie. „Atuurile noastre sunt competenta tehnica in oferirea de solutii pentru servere si stocare de date, calitatea produselor si serviciilor, precum si disponibilitatea personalizarii lor pentru a le adapta cat mai bine nevoilor fiecarui client in parte. Toate echipamentele TRUSTER® sunt configurate urmarindu-se exact nevoile clientilor si sunt testate inainte de a ajunge la acestia. Oferim solutii elaborate dupa o analiza atenta a specificului afacerii fiecaruia, service onsite si consultanta, iar parteneriatul cu Intel reprezinta o garantie a faptului ca oferim cele mai noi tehnologii, cele mai noi echipamente, astfel incat solutiile oferite sa fie intotdeauna de ultima ora si de maxima performanta“, ne-a mai precizat dl Catalin Ciobotaru, director de vanzari Pro Sys.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite