Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Supravegherea video poate creste eficienta magazinelor retail

02 Iulie 2015



Introducerea supravegherii video de retea a revolutionat la nivel mondial modul in care proprietarii afla rapid informatii de la distanta despre stocuri, servicii si angajati, sistemul avand bineinteles si functie de detectare a fraudelor. Per ansamblu, supravegherea video ofera un nou set de instrumente care poate conduce la o imbunatatire rapida si sigura a serviciilor operationale ale companiilor.

Unul dintre marile avantaje ale folosirii unui sistem de supraveghere video in mediul retail este ca poate creste substantial cifra de afaceri a companiei. Cu ajutorul imaginilor oferite de camerele video, managerul poate identifica rapid care sunt orele de varf ale fiecarei zile, putand astfel imbunatati planificarea prezentei angajatilor. De asemenea, cu ajutorul informatiilor detaliate oferite de camerele video, managerii pot lua decizii corecte cu privire la aranjamentul produselor sau pozitionarea rafturilor, in functie de observarea zonelor de interes ale clientilor. Si toate acestea sunt posibile fara sa fie nevoie ca persoana de decizie sa se afle in locatie.
Sistemul de supraveghere Axis poate fi accesat de oriunde, oricand, prin intermediul unei solutii software securizate. Astfel, reducerea numarului de vizite la magazin se traduce printr-o eficientizare a timpului scurs pana la luarea unei decizii in functie de observarile facute.
Prin amplasarea de camere pentru supravegherea punctelor de acces, personalul de securitate poate avea la dispozitie imagini detaliate cu fiecare persoana care intra in magazin. Cu cat rezolutia camerei este mai mare, cu atat identificarea se face mai usor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite