Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Maguay lanseaza gama noua de servere cu procesoare Intel Xeon E7 v3

02 Iulie 2015



Maguay lanseaza noile servere eXpertServer, cu procesoare din seria Intel Xeon E7 v3, imediat dupa lansarea in Romania a acestor procesoare fabricate de Intel Corporation.

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 ofera o performanta cu 40% mai mare fata de generatia anterioara si cu pana la 70% mai multe sesiuni de analiza pe ora datorita faptului ca au pana la 18 nuclee, cu 20% mai multe fata de generatia anterioara, si cu pana la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

In cadrul show-case-ului Maguay a prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o solutie enterprise server de tip multiprocesor in format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicatiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

„Maguay a lansat noile servere in premiera pe piata romaneasca concomitent cu prezentarea procesoarelor Intel Xeon E7 v3. Noile Maguay eXpertServer 411-E7-4U, echipate cu procesoare Intel Xeon E7 v3 livreaza o performanta fara precedent, scalabilitate, disponibilitate si se incadreaza in conceptul No Time for Downtime.
No Time for Downtime a devenit in timp unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania ajuns la a-14-a editie. Anul acesta vom prezenta cele mai noi solutii informatice pentru transformarea moderna a infrastructurii organizatiilor: hybrid cloud (mix intre cloud public si privat), software defined infrastructure, solutii de securitate, back-up si virtualizare, oferite de Maguay si partenerii evenimentului”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite