Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Arval Romania lanseaza aplicatiile Arval Smart Experience

02 Iulie 2015



Arval România oferă utilizatorilor de vehicule o serie de servicii business bazate pe instrumente online, tehnologie mobilă și rețele sociale, prin aplicaţiile Arval Smart Experience.

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de către BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional cu servicii incluse. Arval oferă clienților săi – profesioniști, companii mici și corporații internaționale – soluții customizate care optimizează mobilitatea angajaților lor și externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Arval Smart Experience are la bază aplicațiile Arval Connect, Arval Fleet View și Arval Mobile+, cu avantaje precum facilitarea luării deciziilor privind flota deținută, observarea indicatorilor cheie de performanță, prezentarea evenimentelor curente, simplificarea managementului flotei, consiliere personalizată. Utilizatorii își pot testa, de asemenea, abilitățile în materie de condus cu ajutorul jocului Arval Drive Challenge, care îmbină testele cu sfaturi și soluții pentru îmbunătățirea experienței de condus responsabil și care implică mai mulți utilizatori concomitent în parcurgerea a trei niveluri ale competiției.

„Odată cu explozia noilor tehnologii și a creșterii numărului de utilizatori de Internet în întreaga lume, interesul general față de varietatea informațională a devenit o nevoie esențială. Totodată, s-a schimbat modul în care utilizatorii au început să se raporteze la activitatea profesională de zi cu zi – flexibilitate, rapiditate, dezvoltare sustenabilă și interactivitate sunt, în prezent, cuvinte cheie în aproape orice domeniu. Inovația propusă de Arval prin serviciile Arval Smart Experience răspunde tuturor acestor nevoi și face încă un pas mai departe în dezvoltarea pieței de leasing operațional din România”, afirmă Dan Boiangiu, Directorul General al companiei.

Componenta Arval Connect oferă un spaţiu personalizat şi simplificat pentru gestionarea flotei, acces la ultimele ştiri din industria auto, la documentele utile şi la reţelele sociale Arval din România.
Platforma Arval Fleet View oferă un status pe întreaga flotă dintr-o privire, punând la dispoziţie indicatorii cheie ai flotei, structuraţi pe patru categorii: flotă, costuri, nivel de utilizare şi CSR.
Special dezvoltată pentru conducătorii vehiculelor, aplicaţia Arval Mobile+ poate fi accesată de pe smartphone sau tabletă, cu informaţii privind propriul automobil şi acces la partenerii de servicii Arval.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite