Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Alcatel-Lucent lansează solutia PSTN Smart Transform

02 Iulie 2015Alcatel-Lucent lansează PSTN Smart Transform, o soluție care le permite operatorilor telecom să facă tranziția serviciilor de voce de la rețelele clasice de telefonie publică (PSTN) la o infrastructură ultra-broadband all-IP, mai eficientă din punct de vedere financiar.

Operatorii de telecomunicații sunt expuși unui număr mare de provocări, deservind 700 milioane de oameni și companii în toată lumea prin intermediul unei infrastructuri clasice de telefonie. O mare parte dintre acești operatori se bazează în continuare pe rețelele PSTN pentru veniturile mari pe care acestea le generează. Cu toate acestea, rețelele amintite prezintă costuri de operare și mentenanță tot mai ridicate pe fondul învechirii, a ineficienței energetice care duce la costuri ridicate cu certificările de mediu pentru clădiri și a reducerii numărului de tehnicieni specializați.

Mai mult, rețelele de telefonie publică reprezintă cheltuieli suplimentare pentru operatorii care le gestionează în paralel cu rețelele de voce pe bază de IP. Mulți operatori iau în calcul migrarea de la rețelele PSTN la cele de tip all-IP, însă procesul este complex și poate duce la erodarea veniturilor, dacă clienții întâmpină probleme tehnice în procesul de tranziție.

Soluția PSTN Smart Transform dezvoltată de Alcatel-Lucent include servicii de consultanță și design care permit dezvoltarea unui plan amplu de transformare a rețelelor PSTN, astfel încât operatorii să își poată securiza performanțele financiare generate de serviciile de voce, optimizând în același timp costurile, eliminând complexitatea rețelelor și riscurile la care acestea sunt expuse în prezent și crescând veniturile. Soluția oferă planuri de migrare la scară largă care pot fi adaptate pentru nevoile oricărui client folosind metodologii, procese și tool-uri patentate pentru a transfera utilizatorii de pe serviciile PSTN pe noile servicii de voce bazate pe IP.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite