Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

RisCo.ro lanseaza serviciul „Rapoarte Internationale”

02 Iulie 2015RisCo.ro lanseaza serviciul “Rapoarte Internationale” care ofera acces la datele firmelor din 26 de tari ale lumii. Cele 26 de tari pentru care sunt disponibile rapoartele internationale sunt cele mai importante tari din Europa: Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovenia, si Suedia, la care se adauga Statele Unite si Australia.

RisCo ofera doua tipuri de rapoarte internationale: unul de tip Registrul Comertului si un altul de tip Credit Report.
Raportul Registrul Comertului ofera informatii despre situatia juridica a firmei: datele oficiale de identificare ale firmei, locatie, starea firmei (in functiune sau suspendata) si persoane abilitate sa reprezinte firma respectiva. Acest raport reduce riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau care nu exista ori cu persoane neabilitate sa reprezinte respectivele firme.

Raportul de Credit analizeaza situatia financiara a companiei, rolul acestuia fiind acela de a oferi o imagine asupra bonitatii financiare in cazul in care se doreste incheierea de contracte. Structura acestui tip de raport difera de la o tara la alta.
Verificarea firmelor pe plan international se face prin intermediul sistemului de credite RisCo, iar pentru achizitionarea acestora este necesar sa aveti deschis un cont de client.
Pretul raportului Registrul Comertului International este de 0,75 euro/firma + TVA, platibili in lei prin achizitionarea de credite RisCo, iar pretul raportului de tip Credit Report variaza intre 10-50 euro/firma + TVA, in functie de tara si complexitatea raportului.

RisCo este un serviciu online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid capacitatea de plata si situatia financiara a clienților lor, situatia lor juridica si de plati.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite