Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Synotech a organizat prima editie a Data Center Summer Fest

02 Iulie 2015



Synotech Global Services România, alături de parteneri de top din domeniile proiectare şi execuţie, Data Centere, infrastructuri AC&DC şi infrastructuri HVAC, a organizat prima ediție a "Data Center Summer Fest", eveniment ce și-a propus să prezinte companiilor interesate echipamente și soluții de ultimă generație.

Desfășurat în perioada 24-25 iunie a.c. la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, evenimentul a reunit peste 125 de specialiști și profesioniști în IT de la cele mai importante companii locale. Au fost expuse soluții modulare pentru data center-e, soluții pentru detecție, alarmare și stingere incendiu, soluții de cooling și power, soluții anti-seismice, echipamente IT&C, precum și soluții pasive de rețea.

Scopul evenimentului a fost acela de a face cunoscute cele mai noi tehnologii din domeniu și a aduce în atenția specialiștilor importanța și necesitatea implementării unor soluții integrate, fiabile și eficiente, care să răspundă cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor de tehnologii.

Lista partenerilor evenimentului a inclus companiile Emerson, Eaton, Securiton, Midtronics, Dipet, Kronect, Anylan, Best Tools/SMDO.

Synotech Global Services România, organizatorul evenimentului, este furnizor de soluții integrate pentru proiectare, execuție și mentenanță în domeniul IT&C.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite