Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Focus Sat va oferi toate meciurile din Liga 1 clientilor sai, fara costuri suplimentare

03 Iulie 2015



Focus Sat, divizia de televiziune digitală prin satelit a UPC România, anunţă că va oferi clienţilor săi, fără costuri suplimentare, toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. Începând cu 1 august 2015, Focus Sat va include în pachetul Familia şi Look TV, oferind astfel, prin cele două posturi (Look TV şi Look Plus) acces la toate meciurile din campionat. Compania nu va percepe niciun tarif suplimentar pentru includerea Look TV în pachetul Familia.

„Am conceput pachetul Familia pentru a acoperi nevoile întregii familii, iar astăzi ne bucurăm să anunţăm că vom extinde numărul de canale din acest pachet, pentru a oferi tuturor clienţilor noştri experienţa fotbalului românesc. Look TV se va alãtura Look Plus în pachetul Familia, de la 1 august, fără costuri suplimentare, pentru a aduce spectacolul din Liga 1 în casele tuturor abonaţilor noştri”, declară Cătălin Iţu, Country Director, Focus Sat România & VP Operations, UPC DTH.

„Familia” este pachetul de bază Focus Sat, are un preţ de 29 de lei şi include peste 60 de canale de ştiri, filme, sport, muzică, documentare, desene animate, modă şi evenimente culturale.

Focus Sat, companie UPC România, oferă servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH) pe tot teritoriul ţării şi reprezintă o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă. Focus Sat a intrat în casele românilor în 2004, fiind primul operator de televiziune digitală prin satelit din România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite